Velvet Revolution Night

Velvet Revolution Night

14. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britský Rob Pearson se tento pátek vrací na houseboat U Bukanýra na pozvání od party z Techhouse.cz. Dále hrají: Blond, Brady, Next a Raidem.
Listopadová techhouse.cz jízda se koná v pátek 17.11. na Houseboatu U Bukanýra. Kromě osvědčené crew špinhauzníků Blond, Brady, Next, Raidem se představí i velmi vzácný host z Anglie - Mr. Rob Pearson.

Stáhni si jeho set Freaked Out Funked Up 2006

Na underground houseové scéně se pohybuje už pěknou řádku let. Skládá, produkuje, a vydává desky o106. Má vlastní studio na jihu Londýna - Online Studios, a také 2 labely: Evasive a Drugsex. V nejbližší době se můžeme těšit na EPčko Escape From The Madness na Audio Tactics, se kterým mu pomohli C-Soul a Robert Owens (vocal). Následovat budou releasy na Reverberations Asada Rizviho, Capture Rec., Groove Pleasure, Essential Beat Rec.

techhouse

Jeho techhouse tracky pravidelně hrají taťkové Terry Francis, Eddie Richards a spol. Na Evasive vyšlo už cca 20 desek, a na cestě jsou další (Teen Sex Epidemics od Corrieho, That’s Right od brazilce Gaba). Kromě hostování na pirátských radio stanicích má za sebou i legendární Abstract Dance Show Colina Dalea (Kiss 100FM). Skrývá se také za pseudonymy The Inhabitants, Lovable Rogues, Distant Strangers, Tribal Depths, Psycho Kids.

Za zmínku jistě stojí jeho DnB začátky a spolupráce s Alexem Reecem. Má svoji rezidenturu Ocean Rooms v nedalekém Brightonu. Pokud chcete slyšet současný "UK techhouse" máte možnost v pátek 17/11 na Techhouse.CZ Nite. Vstupné je jako obvykle zdarma.

www.bukanyr.cz
www.techhouse.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika