Olmeca Gold Party: Mejdan bez chyby?

Olmeca Gold Party: Mejdan bez chyby?

14. 11. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Minulý čtvrtek nabídl Praze dvě lákavé party. V klubu Roxy to byl projekt Skalpel z Ninja Tune, kterému se budeme věnovat zítra a v Abatonu proběhla Olmeca Golg party, která mimo tequilových koktejlů za skvělou cenu nabídla i na všední den hvězdný Line up včele s Joost van Bellenem.
Tím nejdůležitějším faktorem při výběru party na kterou se vypravím je pro mě samozřejmě dj, který na oné akci má zahrát. Když se k tomu ještě přidají další faktory, jakým je třeba oblíbený drink, není co řešit a tak se pro mě ve čtvrtek 9. listopadu stal útočištěm Abaton ve kterém na Olmeca Gold party zahrál Joost van Bellen.

olmecaŽe se Olmega Gold party měla odehrát ve čtvrtek mě nijak nerozhodilo, jelikož moje pracovní směna tentokrát „hlásila“ na pátek volno a tak jsem si konečně jednou zase já vychutnala posměváčky, kteří museli v pátek do práce a o mých pracovních víkendech se mi vysmívali. Že tohle bude akce pořádně rozjetá jsem tak nějak cítila v kloubech, tequila to tak trochu předpovídala. Při vstupu do Abatonu mě vždy překvapuje milá a ochotná ochranka, která se chová velmi slušně, tímto bych chtěla pochválit to, co není vždy samozřejmostí a člověk se cítí na party vždy lépe, než když je na něj nahlíženo jako na „nižší druh“.

olmecaNe svou vinou jsem zmeškala Tvyksův set, což považuji za nemalou újmu, protože jeho hudební projev mě prostě hodně baví, ale věděla jsem, že Joost van Bellen pro mě bude dostatečnou náplastí. Ve VIP se nalévalo zdarma vše co obsahovalo tequilu a tak bylo u baru narváno jako v lesích v zimě u krmelce, takže jsem tento luxusně vzhlížející prostor opustila a za své si šla radši pro pivo. Neodpustím si ale velice kladně zhodnotit skvělé ba přímo „vychytané“ dekorace včetně zlatě vyzdobených hostesek a opět ochotný a příjemný personál ať za barem, nebo jinde.

Začínala hrát hlavní hvězda večera a lidí už tančilo dostatek, aby se vytvořila docela fajn atmosféra. V první chvíli jsem ale hledala, kde dj vůbec je, pult měl tak nějak „zašitý“ v koutku a ve tmě a později se ukázalo, že to bylo z důvodu, aby tanečníci měli dostatek místa při módní přehlídce.

olmecaPřehlídka začínající v jedenáct hodin tak nějak vyrušila návštěvníky od tance, ale tato akce byla tak nějak od začátku avizovaná jako ne úplně typická party, spíše jako propagace tequila drinků, módní přehlídka a různé show za hudebního doprovodu djs, takže se nemůžeme zlobit. Nutno podotknout, že modelové a modelky předvádějící oblečení značky Diesel měli opravdu pohybové nadání a pohled na ně byl pastvou pro oči. Dočkali jsme se ještě fire show a dalších na pohled atraktivních „kulturních vložek“.



olmecaPoté nám ještě necelou hodinu hrál Joost, mě osobně mrzelo, že je jen takovým dobarvením celé akce i když právě pro mě byl tím nejsilnějším větrem, který mě sem navál. Až při setkání s Kateřinou Stočesovou a když mě ve frontě u baru předběhla Agáta Hanychová jsem si uvědomila, že se nacházím zřejmě na akci, o které budou psát některé bulvární plátky. K vidění zde byli jak běžní návštěvníci parties, celebrity a rádoby celebrity (toto slovo a jeho význam nemám v oblibě a proto ho záměrně ironicky použiji) tak i spousta „kravaťáků“ a zřejmě významných osob v alkoholové branži. Nemohla jsem si odpustit ochutnávku koktejlů z tequily, ale to až v době, kdy osazenstvo VIP mělo tequily nad hlavu a u baru bylo téměř prázdno. Drinky zdarma zapříčinily tak trochu závist těch, kteří k nim přístup neměli a motolici a bolest hlavy druhý den těm, kteří ano. Na hlavním pódiu hrála svižně djka Lucca všem tancechtivým, já se oddávala degustaci drinků za rytmu dj Mucha, kde i po skončení hlavního programu zábava ještě nějaký čas pokračovala. Pro mě večer skončil také někdy kolem druhé hodiny ranní, protože na rčení že v nejlepším se má odejít něco bude, obzvláště když množství alkoholu v krvi není závislé na množství peněz ve vaší peněžence.

Fotoreport z Olmeca Gold Party

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika