Rozhovor k Transmission

Rozhovor k Transmission

15. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Respondovanými se stali ATB a Markus Schulz. Na jejich odpovědi na nijak "hluboké" otázky můžete mrknout zde.
ATB
atb

Začneme otázkou na tvou úspěšnou akci – ATB in Concert 2 v Polsku. Máš nějaké zajímavé zážitky z tvého hraní. Přemýšlíš nad ATB in Concert 3?
Bylo to opravdu fantastické vystoupení. Nálada byla ohromující, úžasná. Teď se chci vrhnout do něčeho, co bude ještě větší a krásnější než koncert v Polsku. Ale je mi jasný, že stejně jako u koncertů, je potřeba hodně času na přípravu. Takže všichni musí mít chvíli strpení, než to vypukne. Musíme najít tu správnou lokaci, velkého promotéra, který nám to pomůže vše připravit a zrealizovat.

Třetí díl Transmission nese podtitul „Universal Energy Edition“. Co si ty představuješ pod pojmem „universal energy“?
Myslím, že hudba je vůbec nejsilnější univerzální energií na světě, a my tu sílu představíme právě na Transmission 3! Hudba totiž dokáže každému pomoct ve špatných situacích, ve kterých se každý může ocitnout. Taky udělá každému radost.

Co může od tebe české publikum očekávat?
Lidé mohou očekávat opravdu vzrušující show. Opravdu se těším na Transmission 3 v Praze a pokusím se dát do toho celou svou energii, jako vždy. Zkusím všem návštěvníkům ukázat jednu z jejich nezapomenutelných nocí!

Co si myslíš o českých Djs? Měl jsi nějakou možnost se s některými z nich setkat osobně?
Bohužel, neměl jsem tu možnost se s žádnými setkat už dlouho. Více méně nemám vůbec čas se setkat s kýmkoli z nich, když přijedu do Čech, protože na mě po vystoupení čeká spousta rozhovorů a setkání s promotéry. Po tom všem letím buď na další své vystoupení nebo domů.


Markus Schulz
markus schulz

Jsi spokojen se svým albem Without you near? Splnilo to tvá očekávání?
Tohle album mi udělalo radost. Vytvořil jsem album, které ti jeho poslechem dodá vlastní osobní prožitky. Nechtěl jsem, aby to znělo jako ostatní CD, které spíše připomínají party v klubu. Myslím, že o tom to je, a tak reagovali i lidé, kteří si album poslechli. Je to album vytvořené pro poslech ze sluchátek. Rád dělam hudbu, při které lidé něco cítí.

Na čem teď aktuálně pracuješ?
Zrovna pracuji na svém dalším autorském albu. Snažím se přijít s něčím opravdu novým, a s trochou více kreativity.

Vypadá to, že sis opravdu užil své první a poslední vystoupení v České Republice na Transmission, která proběhla v květnu. Spousta lidí tě nazvalo “hrdinou noci”. Jaký ty si měl dojem z této akce?
Byla to neuvěřitelná noc. Opravdu se těším zpět do ČR na další Transmission. Všichni vypadali, že si tu noc užívají a ta pozitivní energie mě opravdu dostala.

Kde nejradši hraješ – na velké akci nebo v klubu?
Myslím, že je to jedno. Jsem šťastný uplně stejně jako lidi, kteří si užívají a baví je hudba kterou přináším. Pro mě je vše o spojení mezi mnou a lidmi, a je jedno jestli na velké akci nebo v klubu. Proto chci podávat ty nejlepší výkony při každém svém vystoupení.

Přemýšlel si někdy o nějakém speciálním sólovém vystoupení, které by bylo zaměřeno jenom na tvou osobu?
Možná jednou v budoucnu o něčem takovém přemýšlet budu, ale zatím není ten správný čas na něco podobného ani pomyslet.

Existuje nějaká oblast, kde bys chtěl hrát?
Ještě jsem nehrál na Antarktidě. Myslíš, že lední medvědi a tučňáci mají rádi trance?

Bydlíš v Berlíně a Miami. Proč právě Berlín?
Jsem rodilý Němec. Hodně cestuji po Evropě a potřebuji tady nějaké místo, které bych mohl nazývat domovem, stejně jako Miami. Takže je pro mě nejjednoduší se vracet z těchto evropských (ale i některých mimoevropských cest) právě zpět do Německa. Speciálně během léta, kdy cestuji nejvíc. Když mám hodně hraní v Evropě, je proto pro mě mnohem rozumnější jezdit domů než být pořád v hotelech, nebo mít stále zpáteční letenku do USA.

Nějaký vzkaz pro tvé české fanoušky, kteří se těší na tvé vystoupení na Transmission v listopadu?
Jsem opravdu nadšený z toho, že mám možnost přijet znovu do tak krásné země a doufám, že tato akce bude ještě lepší než ta minulá! Nemůžu se dočkat, až vás všechny znovu uvidím a opravdu se budu snažit vytvořit další fantastickou noc – pro každého z vás.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika