I AM X v Lucerna Baru

I AM X v Lucerna Baru

21. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kapela IAMX se opět vrací do Prahy a má namířeno 12. 12. do Lucerna Music Baru.
IAMX se pomalu ale jistě stávají miláčky českého publika. Chris Corner okouzlil tuzemské fanynky (v menší míře i fanoušky) svým sexappealem a strhujícími vystoupeními a chtějí ho tu zas a zas. Letos ho proto v Praze budeme mít možnost vidět už po třetí a již teď se zdá být více než jisté, že vzhledem k rychlosti, s jakou ubývají v předprodeji vstupenky několik týdnů před koncertem, bude vyprodáno. Stejně jako je již nyní vyprodáno v Bratislavě, kde IAMX vystoupí o den dřív. Ono se totiž není co divit. IAMX totiž vystoupí 12.12.2006 v Lucerna Music Baru s legendární berlínskou formací Warren Suicide a to je taky parádní nášup!

iamx

IAMX je nelegitimní nápad frontmana a producenta Sneaker Pimps. Debut "Kiss + Swallow" je kolekce songů jeho pomatené a kreativní mysli. Obsah alba je sexuální, syntetický, temný, melodický, jako okouzlující soundtrack ke Švankmajerovým filmům z 80tých let. Nazvěme ho třeba přechodem mezi detroitskými a berlínskými úlety, princem Roxy Music, elektronickým vesmírem Cabaretu Voltair. Erotické vokály IAMX, spolu s frenetickou kytarou vdechují život jeho písním.

Na pódiu se Chris střídá s výběrem svých blízkých přátel a jejich vystoupení se dostává na horizont domácího videa, japonského porna a bojujících hraček.)

IAMX letos vydali své druhé album s názvem "The Alternative". Toto album navazuje na to dobré z "Kiss And Swallow", je ale méně elektronické a mnohem rockovější. Je z něj cítít atmosféra Berlína, plného sexu, drog a nekonvečních přístupů. Berlín je totiž místem, kde Chris Corner mezi svými koncerty žije.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika