Aquaphonic 2006

Aquaphonic 2006

21. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Největší taneční party na severu Čech Aquaphonic 2006 – Kamikaze Celebration, se uskuteční v úterý 26.12. v libereckém Domě kultury.
Tak jako každý rok i letos si můžete vánoční svátky zpestřit hudební akcí s názvem „Aquaphonic 2006 – Kamikaze Celebration“. Již šestý ročník největší severočeské indoor party proběhne v úterý 26. prosince opět v luxusních prostorách Domu kultury Liberec. Na své si zde přijdou jak fanoušci stylů progressive a electro, tak příznivci tvrdého techna i všech forem drum and bassu a jungle. Pokud patříte právě k vyznavačům posledních dvou zmíněných stylů, pak právě pro vás je zde vyhrazena celá jedna stage. Na letošní ročník akce Aquaphonic si pro vás produkční tým připravil opravdové hudební lahůdky. Na hlavní scéně se představí irský DJ John Gibbons, který bude mít vydatnou podporu v české DJské špičce zastoupené Michaelem Burianem, Orbithem a Míšou Salačovou.

aquaphonic

O Johnu Gibbonsovi se mluví jako o „irské obdobě Corvina Daleka“. V jeho podání se můžete těšit na aktuální progressive electro sound s irským temperamentem. Gibbons pravidelně hraje ve všech významných irských klubech, ale také v Evropě a USA a není bez zajímavosti, že se objevil také v pořadech hudebních stanic, jako je MTV nebo VIVA. Jeho set si mohli vychutnat například návštěvníci letošního ročníku festivalu Summer of Love.

Hlavní stage může být jen jedna, to však neznamená, že by druhá scéna byla jakkoliv hudebně ochuzena. Letos totiž budou headlinery druhé stage hned dva zahraniční hosté: brazilský DJ BanBan a slovenské hudební uskupení Soundphreakers. Z domácích představitelů nebude chybět DJane Katcha a mnoho dalších DJs, které oznámíme postupně.

Nyní již znáte headlinery, místo a datum, kdy se uskuteční již šestý ročník největší severočeské party Aquaphonic 2006 – Kamikaze celebration.

www.aquaphonic.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika