Vyjádření k Transmission

Vyjádření k Transmission

29. 11. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
United Music dnes vydali prohlášení k Transmission 3, ve kterém mimo jiné zveřejnili počet návštěvníků, kterých bylo 8.500.
Minulou sobotu proběhlo v pražské T-Mobile Aréně třetí pokračování Transmission. Tato party tak završila úspěšnou sérii letošních tanečních eventů, které vám během roku přinesla agentura United Music. Kromě třech Transmission parties to byly také akce Mxtronica a Combinations. Listopadová Transmission byla ze všech třech dílů nejúspěšnější co se počtu návštěvníků týče - sešlo se vás 8.500. Děkujeme vám za fantastickou atmosféru, kterou jste v hale tradičně vytvořili.

Tato Transmission byla rovněž nejnákladnější produkcí ze všech třech dílů. Bohužel však vzhledem k neočekávaným problémům s dodavatelem laserové techniky jsme zajistili pět laserů oproti téměř trojnásobnému plánovanému množství. Na dalším pokračování Transmission bude laserová show jak se patří.

Chtěli bychom poděkovat všem dodavatelům - T-Servis, Artcom/Phase, V.A.N. Security, Lasmont, Vision Impossible, 4 ALL Production - za profesionální přístup a skvěle zvládnutou práci.

Dále bychom rádi poděkovali všem sponzorům a partnerům, kteří nás během celého roku podporovali. Bez nich by se nám nikdy nepodařilo vybudovat tak kvalitní koncept a produkovat akce na úrovni, jaké jsme dosáhli.

Přejeme všem hodně zábavy a radosti v životě, a těšíme se na vás v příštím roce.

United Music Events

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Toncek
30. 11. 2006 | 22:27:04
+0 | -0
Tak Akce Transmission 3 byla moje jedna z nejlepší co jsem kdy zažil a už ted se těším na další díl až na ty ceny všechno good ale co užily jsme si ne tak se na ceny nebudem dívat, tak čau Transmission 4 nebo vlastně kdo chce tak dřív na Sensation White Nazdar
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika