Xmassacre 8 v Ústí n. O.

Xmassacre 8 v Ústí n. O.

03. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Osmé pokračování Xmassacre proběhne 25.12. v Kulturním domě v Ústí nad Orlicí.

XmassXmassacre: Mohli jsme pro Vás udělat normální vánoční párty a krásnou: veselé dětské plakáty, drahé vstupné a pořádná porce tvrdého techna k tomu. Ale my jsme řekli NE! A protože jsme dostali možnost uspořádat osmý ročník úspěšné akce zvané Xmassacre, která se koná každoročně den po vánocích v Ústí nad Orlicí, šli jsme do toho po hlavě. Sestavili jsme historicky nejsilnější line-up co Xmassacre pamatuje a rozhodli se prostory ústeckého kulturního domu maximálně zútulnit, jak se na vánoce sluší a patří. Poprvé budou stage striktně rozděleny podle prezentovaných stylů. V sále kulturního domu vám budou ušní bubínky masírovat zástupci zlomených rytmů, očekávejte proto breakbeat, drum'n'bass, jungle a možná i něco ostřejšího (že, Pixie? :). Pro vybudování druhé, housové stage jsme vybrali luxusní prostory Modrého salónku a přilehlého baru, aby také příznivci klubových rytmů dostali adekvátní zázemí včetně barevného laseru! A co zde uslyšíte? Jak už jsem naznačil, hlavní náplní horní stage bude house ve všech možných i nemožných polohách a pod stylech, takže čekejte prvky rocku, electra, minimalu a dokonce i nu-jazzu! Jedním z hlavních kritérií každé správné akce jsou však vystupující, proto rychle k nim.

Dolní, „zlomené“ pódium pohostí jednu z nejvýraznějších ikon moravské džungle, Dje Sayka v živém koncertu kombinovaném s Djským setem, veteránku Katchu s doprovodem MC Jacoba, který již delší dobu vystupuje s kapelou Skyline, obrovský objev posledních měsíců, který se nezadržitelně dere vzhůru – Pixieho (pokud nemáte žádný z jeho demosetů, rychle to napravte, šanci máte třeba na oficiálních stránkách Xmassacru). Těmto přespolním hostům půdu v sále připraví a následně i udupou místní „hvězdičky“. Těšte se Wentolina, koncert nEwmiho, E-liho DJ set dochucený vokálem MC Myussy a Cz.ermise, který dění v sále dovede do úplného(a úspěšného) konce.

Neméně zářivé je i obsazení v Modrém salónku. Zde se připravte na legendu v pravém slova smyslu, Dje, který se již prosazuje i ve Francii nebo Německu, Dje, který míchá neuvěřitelnou a skvěle znějící směs elektronické hudby v housovém rytmu, Dje Tvykse! A to je jen začátek. Podobně eklektický a kvalitní set můžete čekat i od hosta z Plzně, residenta několika tamních klubů, reprezentanta naší země na Red Bull Music Academy a taktéž stylového pána, který náš kraj navštíví premiérově, tramtadadá, dámy a pánové, přichází Diome!

Třetím přespolním je opět mladý talent, tentokrát z Brna, který stojí za úspěšnou minimalovou nocí Magion a díky svému talentu objíždí celou republiku, aby roztancoval davy na svou inteligentní směs minimálu, housu, nu-jazzu a všemožné elektroniky, blonďáka k sežrání aka Click Joa. Aby chlapcům nebylo v salónku smutno, přijdou jim pomoct i místní harcovníci, jeden více do electra a další dva blíže k minimalu. Který je který snad už odhadnete, když prozradím, že se jedná o Alu, Subsista a Josheka.

A komu by snad z té nádhery znějící ze soundu od L'Acoustics (ke slyšení např. na Summer Of Love) zalehlo v uších, bude si moct vydechnout u fotbálku, šálku dobrého čaje nebo v náručí krásné blondýnky (ta však v ceně vstupenky není:).
Kdo neslaví Vánoce v Ústí, jako by neslavil vůbec! Těšíme se na Vás! Už po osmé!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika