Tvyks v rozhovoru

Tvyks v rozhovoru

18. 12. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
K vánočnímu vydání společné noci Roxy a Rádia 1, vznikl krátký rozhovor s jejím hostem, Tvyksem.
Ahoj Ondřeji. V prosinci budeš hlavním hostem na ONE NIGHT!, tedy noci, která je společným konceptem Radia 1 a Roxy promotion. Jaký je tvůj pohled na tuto noc, která má za sebou už dvě vydání a každé zatím přineslo několik set spokojených návštěvníků?
Zatím je můj pohled v očekávání jak to asi vypadá, poněvadž jsem na předchožích akcích osobně nebyl přítomen. Nápad je to zajímavý a už brzy uvidím jak vypadá v reálu.

Na elektronické a zároveň djské scéně se pohybuješ už dost dlouho na to, abys přesně věděl, jak se trefovat do vkusu a tanečního kroku lidí. Jak myslíš, že se budeš trefovat na One Night?
Veřím, že mi to půjde i na vaší party.

tvyks

Na Radiu 1 stojíš u kormidla pořadu French Connection. Kolik let už vlastně připravuješ tento pořad, zaměřený na francouzskou scénu?
7 let. Původně mi byl kolegou Dys-Martin, ale poslední dva roky vysílám sám.

Jaký byl, je a bude tvůj vztah k Radiu 1?
K rádiu mám blízko od nějakých 17 let, tekže je to celkem dlouhý vztah, který od posluchače plynule přešel v moderátora. Věřím, že se brzy ještě víc upevní. Podrobnosti časem.

Zkus popsat cca 5 kousků, které plánuješ zahrát na One Night?
Jedna věc je jistá, zasadně neplánuji co budu hrát. Nechávám se inspirovat momentální náladou a návštěvníky dané akce. Je dost pravděpodobné, že pár kousků ze svých oblíbených desek jistě pustím. Třeba Das Glow - Weiss Gaz, Klaxons - The Bouncer, Phones - Sharpen The Knives, Nesakyk Mamai - No Front Teeth nebo Louie Austen - Disco Dancer (Christoper Just remix).

Jak by znělo pozvání DJ-e Tvykse na prosincovou One Night?
Přidťe si skočit a setřást ze sebe předvánoční stres

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika