Co přinese scéně první pololetí nového roku

Co přinese scéně první pololetí nového roku

03. 01. 2007  |  Autor: David Valmont  |  Komentáře (5)
Během vánočních svátků bylo dost času zrekapitulovat sinyní už minulý rok, dost času sejít se s přáteli z branže a dozvědět se, co nové se na Vás chystá. Vedle oficiálních zpráv se pustíme i na tenký led spekulací. A protože jsou informace často pouze kusé, zůstane i prostor pro dedukci a trochu investigativní novinařiny. Takže dost bylo úvodu a teď k tomu, co nás čeká v roce Jamese Bonda, v roce ´07.
Hned v úvodu roku se opět do brněnského populárního klubu 7.nebe vrátí oblíbená klubovka Sound Of Ibiza. U promoterského kormidla už nebude dvojice kapitánů Linhart / Mach, ale zůstane pouze David Linhart. Párty se také překřtí na Emotion (www.emotion-party.com). Ostatní zůstává při starém - rezident Michael C a statut nejlepší brněnské progressive / trance party. V prvním díle se potkáme s Martinem Rothem ze stáje Paul van Dykova Vanditu (Ge), kterému bude sekundovat Mike Foyle (Armada/UK) a v následujícím díle pak přiletí ze Švédska Airbase (Intiution/Swe).

Ačkoli Radan Mach opustil akci Sound Of Ibiza, připravuje pokračování party Mach 3 a v druhé polovině ledna spolu s Hydrophonicem představí Brnu netradičně DJane Luccu v klubovém prostředí.

Po vydařeném prvním dílu Cybertronicu se chystá díl druhý. Termín už spolu s hlavní hvězdou prolétl některými médii, takže nyní jen zopakujeme notoricky známé datum 18.5.2007 s hlavní hvězdou Marcem V, který se ještě do Čech vrátí oslavit léto plné lásky na festival Summer Of Love. Tak snad nebude mít problém s pracovním povolením.

marco v

Ve spojení s Cybertronicem se spekuluje nad místem, kde realizační tým rozbalí velitelský stan a kam si příjdeme Marca V poslechnout. Bude to Výstaviště, Rondo, nebo úplně jíný prostor? Podle neověřených informací se možná bude jednat o úpně novou destinaci a pokud se tato informace potvrdí, vznikne v Brně zajímavá alternativa nejen Boby Centru, ale i mnoha jiným místům klubového dění.

Vedle brněnské halové stálice jménem Apokalypsa, která s datem 23.2. bude razit své už 25. pokračování s headlinery jako jsou Cari Lekebusch Mark E.G. nebo Torsten Kanzler, a Krechlerova druhého Cybertronicu, by se na poli halových akcí měl objevit další nový event. Podle názvu, který je ale důsledně tajený a nerad bych ho pustil dříve, než dotyční vyšlou do médií oficiální zprávu. S přihlédnutím k minulosti by měl být koncept party směřován spíše do techna, ačkoliv vzhledem k vývoji na brněnské scéně se to dá velmi těžko určit.

Ještě před začátkem léta si budeme moci zajet na Rio de Riviéru (areál koupaliště Riviéra), kde Mersey Production pořádá oblíbený multižánrový festival. Po minulých trampotách s nedostatkem místa bude festival rozesetý po celém areálu koupaliště. Jak se pořadatelé postarají o bezpečnost sice nevím, ale čekám i nemožné, protože vyprodat „prochcaný“ (promiňte propršený) Hradhouse byl malý zázrak loňského léta. Line-up zatím není znám výjma hlavní lahůdky jménem Fun Lovin´ Criminals.

fun lovin criminals

Největší událostí prvního pololetí bude bezesporu akce lidí z United MusicSensation White, na kterou se budou připravovat celý půlrok a svědčí o tom i předprodej, který začne už začátkem února na pohodových 790 Kč. Je tak velmi pravděpodobné, že se až do června odehraje v režii této agentury pouze tato jedna akce, takže na Transmission si budeme muset počkat až na podzim. Tohoto faktu využívá nová promotérská skupina Clear Vision. Ačkoli první informace zněla: „produkce 6 halových akcí s místem konání v T-Mobile aréně“, očekáváme „jen“ akce čtyři. V jakém duchu, nebo v jakém stylu se budou odehrávat zatím těžko řict, my ale už víme, že na jedné z nich by měl zahrát i Bob Sinclair. Slibujeme, že brzy toho o plánech Clar Vision zjistíme víc!

Po delší odmlce, od festivalu na Mácháči, se v březnu probudí i G Production a v plánu má přivést do Prahy Tiesta. Ač jsme škemrali jak jsme chtěli, místo konání nám zatím neprozradili.

Čeká nás jistě nabitý rok 2007 a podle publicisty a DJe, Martheena to bude rok plný zlomů. Konečně snad dojde k selekcím a ukáže se, kdo to myslí opravdu vážně a kdo si jenom hrabe. A my budeme u toho! I pro nás bude rok 2007 zlomový, pokud se nám nezlomí webmáster a prográmator Jirka, při finalizaci nové tváře Poslouchej.net, kterou plánujeme oficiálně představit na začátku února. Určitě je na co se těšit. Mimo nový, moderní design připravujeme několik nových služeb a rubrik, abyste se u nás cítili co nejpříjemněji. I my to totiž myslíme upřímně :-)

A jaký byl rok nimulý?

5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
HONZIN
05. 01. 2007 | 18:28:11
+0 | -0
smrt trancu
Renda
05. 01. 2007 | 10:54:39
+0 | -0
Cococo?? Oakenfold??? kdo ho priveze??
Ivos
05. 01. 2007 | 00:06:16
+0 | -0
Jo a v dubnu Paul Oakenfold
Renda
04. 01. 2007 | 12:20:33
+0 | -0
Masakr!!! Tiesto!!!

04. 01. 2007 | 10:18:09
+0 | -0
Tiesto bude v breznu a v T-Mobile arene.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika