Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

04. 01. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
První víkend letošního roku je slabý jako čaj, co se do počtu zajímavých akcí týče. Někteří tuto příležitost využijí k odpočinku a někteří i přesto vyrazí bavit se do klubů. A právě na to se ptáme před každým víkendem nejen osobností taneční scény.

1.) Kde jsi pařil minulý víkend a jaké to tam bylo?
2.) Kam vyrazíš tento víkend a proč?
3.) Máš nějaké předsevzetí do nového roku?


Tvyks - Dj a promotér (Plastique)
tvyks

1.) O víkendu jsem byl pouze na silvestrovské party v Radosti FX a musím
říct, že to byla oslava nového roku jak se patří. Publikum z různých
koutu světa tvořilo příjemnou atmosféru, kterou umocnilo i živé
vystoupení izraelských Terry Poison. Domu jsem odcházel s usměvem na
tváři. Věřím, že mi vydrží po celý rok!

2.) Poslední měsíce jsem měl plné hraní a cestování po celé Evropě, takže v lednu si dávám částečně odpočinek, abych nabral nových sil do dalších
měsíců. Příští party je náš rezidentní Plastique 19. ledna v Radosti
FX, kde budou našími hosty kapela Lo-Fi-Fnk - švédský objev roku 2006.

3.) Žádné jsem si nedával. Nepotřebuji na to nový rok. Když je třeba něco
změnit, dělám to nejlépe ihned.



Petr Holman - Dj
petr holman

1.) Minulý víkend byl trochu nestandardní, protože byl silvestrovský. Hrál jsem tentokrát v Praze v klubu Vertigo. Po několika letech jsem si proto mohl dovolit strávit část silvestrovských oslav doma s přáteli a hned po půlnoci jsem vyrazil do Vertiga. Byla tam fakt báječná atmosféra a jsem rád, že jsem k ní mohl přispět. Silvestrovské sety bývají svým způsobem výjimečné, hraje se víc známých věcí a hitovek. Zalovil jsem proto trochu v archivu a pár starších desek jsem oprášil. Nakonec svého setu jsem zahrál Cafe del Mar, což se ukázalo jako dobrá volba, protože mi pak plno lidí přišlo poděkovat, že tuhle pecku už strašně dlouho neslyšeli.

2.) My dýdžejové to máme trochu složitější, protože můžeme někam vyrážet a pařit jen když máme volno a zrovna nikde nehrajeme. A tak musím kolikrát oželet party, na kterou bych rád šel. Ale tento víkend mám zrovna volno a protože hraju převážně trance, má volba je jednoznačná: V sobotu do Roxy na Entrance. Headlinerem tam bude holandský dýdžej Phynn, kterého jsem naživo ještě neslyšel. Těším se také, že tam potkám spoustu kamarádů a známých.

3.) Zjistil jsem, jako asi většina z nás, že novoroční předsevzetí jsou od toho aby se porušovala. Tak jsem si letos dal předsevzetí, že si žádné předsevzetí nedám. Tím pádem je to první předsevzetí, které se mi podařilo splnitJ .


Acid - Fotograf (Poslouchej.net)
acid

1) V pátek jsem byl na Harfě, kde začínal první den 901. Milým překvapením byly šatny a to, že se vevnitř topilo. V hale se sešla spousta známých a přátel, a stal se z toho takový malý, ale pořádně rozjetý a ve všech směrech vydařený, předsilvestrovský techno večírek, za který bych chtěl poděkovat pořadatelům. No a nedělní silestrovskou noc jsem prožil celkem poklidně v takřka "rodinném kruhu" na houseboatu U Bukanýra.

2) Tenhle víkend trávím napůl pracovně, takže bohužel nepůjdu asi nikam, možná tak do kina.

3) Předsevzetí jsem si nedával žádné. Ale pokud se bude všechno dařit tak, jako poslední měsíc a půl, pak to bude určitě hodně povedený rok a budu spokojený :)


Drahota - Dj
drahota

1) Hrál v Chateau Rouge v druhém poschodí,7m pod hladinou moře a pak jsem se pářil někde na hranicích Prahy a bylo to dlouhý a náročný :o)

2)
Tento víkend bude pracovní, což mi vůbec nevadí, jelikož nerozlišuji mezi volným a pracovním časem. Žít mě baví.

3) Dotáhnout do konce výrobu nového informačního portálu o house music - Housky.cz a tím udělat definitivní tečku v příběhu "O pomlčce".


Bion - Fotograf a věčný prudič (Techno.cz)
bion

1)
Silvestra jsem oslavil v Roxy kde proběhla standartní novoroční oslava. Za zmínku spiš stojí Silvestr po Silvestru, což je dost kómatózní večirek, který proběhl 1.1. v Duplexu za účasti Orbitha a Diany D' Rouze.

2) V pátek zajdu asi do Zero baru, kde zahrají staří známí Machine Funck a v sobotu si dám detox, protože prosinec byl fakt naročnej :-)

3) Na předsevzetí nehraju, sorry :)


Robert (Djshop.cz)
robert

1.) Pařil jsem s kaprem u vánočního stolu a pak jsem se šel zašít na chatu (dřevěnou).

2.) Tento víkend budu dávat dohromady své již tak zhuntované tělo. Proč? Protože nejsem nejmladší ;-) Z koncertů mě ještě zatím nic přes nos nepraštilo, tak snad next týden.

3.) Určitě bych si chtěl nějaké dát ale radši sebe a své okolí nebudu trápit. Prostě ať se daří všem okolo!


Tomino - partyboy
tom

1.)
Na horách, jako každoročně a bylo to v cajku, jen sních nebyl :-(

2.) D
o práce, protože musím, jinak asi někam pařit, bud privátek bo mecca :o)

3.) Možná přibrat alespoň 10 kilo, jinak asi ne :o)


Shkobiss - Dj
shkobiss


1.) Byl sem ve Vertigu, kde sem hrál s Pet Walkem a nečekaně taky s djem z Itálie, kterého si přivezla partička 150 italů, který nás trochu vyšachoval a hráli jsme o dost min:-( Pak následovala aftery ve Studiu 54

2.) V neděli vyrážim do Studia 54, kde hraju ráno od 5hodin. Jinak si dám pohodičku a budu odpočívat, ale to si říkam vždycky a....

3.) Ani raději ne, byl bych zbytečně zklamanej sám se sebe!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika