Víkend v klubu Roxy

Víkend v klubu Roxy

14. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek nás čeká zlámaná Bush s hostem Nu:Tone a v sobotu pak Zen s Jodym Wisternoffem z britského projektu Way out West.
Pátek 19.1. - Bush
bushUž tento pátek proběhne v Roxy první Bush roku 2007. Jako speciální host dorazí skvělý liquid funkový producent, přední jezdec stáje Hospital records, Dan Gresham aka dj Nu:Tone.

Čekat můžeme inteligentní, melodickou a nápaditou odnož drumandbassu, ve které se Nu:tone cítí jako ryba ve vodě a možná zazní i něco z jeho připravovaného alba.
Hosta doprovodí resident dj Ghonzales a dvojice Babe LN a Lulu Rulez. Chillout jistí breakbeatoví Turtlesquad djs, o „pictures in motion“ se postará resident VJ Clad.
Předprodej probíhá v sítích Ticketstream, Ticketpro a Ticketportal za 150 peněz, na místě potom za 200,-.




Sobota 20.1. - Zen
zenProjekt Way out west není třeba dlouze představovat – průlomová záležitost pánů Nicka Warrena a Jodyho Wisternoffa v roce 1997 zahýbala světem a z následků se taneční scéna „vzpamatovává„ do dnes. Trancové, místy hutně nalámané vypalovačky jako Ajare, Domination nebo Questions never Answered patří do zlatého fondu elektronické hudební scény. Zatímco Nick byl vždy více djem, Jody naopak remixérem, což dokazuje práce na skladbách pro Art Of Noise, Paul van Dyka, Natálii Imbruglia a dalších. I jako DJ má Jody rozhodně co nabídnout – ve svých setech kvalitně spojuje progressive house, trance a elektro, nebojí se zakomponovat i breakové záležitosti, minimal, nebo tech-house. Nebude samozřejmě chybět resident dj Roman Rai, Michaela Buriana tentokrát výjimečně nahradí Bo.dan; v chilloutu tradičně Lillou a Airto, o projekci se postará dvojka z projektu Mimo.TV - pánové 000333 a Archi_tech.

www.roxy.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika