Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

23. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Doufejme, že se v pátek Bukanýr nezlomí pod řezbou Djs 2K, Nitrouse a Mushrooma.  V sobotu pak Undergroundiy bez Dje Radia, kterýho zastane Dj Face.
Pátek 26.1. - Shadowboat
shadowboatV pátek 26. ledna, kolem 22. hodiny protne startovací pásku dalšího pokračování série mejdanů Shadowboat. Na hausbótu Bukanýr dostanete všechno, na co jste zvyklí. Kvalitní a z větší části veselou dnb muziku v podání 2K, Nitrouse (oba znáte z Radia 1:)) a Mushrooma (znáte především ze slánského Alienu), velký výběr pití, něco málo pochutin, příjemnou obsluhu a především hodně zábavy. Vše dostatečně seriózní pro každou osobu; a abych nezapomněl: vstupné činí jako vždy 0 korun.

             www.shadowbox.cz




Sobota 27.1. - Undergroundiy
Undergroundiy Poslední lednovou sobotu bude na House boatu U Bukanýra na programu dne respektive noci pravidelná párty UNDERGROUNDIY. A také na ní bude bohužel chybět DJ Radio, samotný zakladatel této hudebně vymazlené noci. Od nového roku však dochází k jedné změně.

Tím druhým do počtu bude měsíc co měsíc DJ Face a aby se snad zástupce bookingů Techno.cz a Vivacity za gramofony napoprvé nebál či aby mu nebylo smutno, přizval si k sobě hned tři dámy! Jejich srdce už dlouho pulsují tím pravidelným houseovým beatem, přičemž každá z nich si zamilovala jinou polohu. Deep house ovšem milují všechny tři a teď už je možná na místě odhalit roušku tajemství. Lillou, Dita a Efka sáhnou v průběhu večera do svých DJských kabelek a naservírují vám lahodné, podmanivé i elektrizující skladby, při kterých se budete do rytmu vrtět až do rána bílého. Bohatě zásobený bar vám i tentokrát bude po ruce a věřte, že žízní rozhodně trpět nebudete!

A ještě jedna důležitá zpráva pro všechny fanoušky DJe Radia! Také vám tento milý chlapec tolik chybí? Pak vězte, že Vojta příští měsíc konečně ve slunné Kostarice odloží svůj surf a na únorové edici už se tak oba rezidenti setkají face 2 face. Bližší podrobnosti vám prozradí až únorová tiskovka, lednovou párty ovšem také nezanedbejte! Obzvlášť, když vám budou milou společnost dělat hned tři mladé, krásné a šikovné dámy.

www.bukanyr.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika