Here2hear na Spermu

Here2hear na Spermu

24. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Důležitou součástí letošního ročníku bude výstava zvukového umění Here2hear, takže pojďme si ji nyní přiblížit.
Kromě vzrušujících hudebních a vizuálních lahůdek nabídne Sperm festival letos poprvé ve větší míře i další aktivity jako performance, interaktivní instalace nebo workshop. Důležitou součástí tohoto ročníku bude výstava zvukového umění Here2hear, která bude probíhat po celou dobu konání festivalu, od pondělí 19. do soboty 24. února, v galerii Experimentálního prostoru NoD/Roxy.

Kurátoři Pavel Sterec a Ralf Wendt vybrali 7 intermedialních instalací Českých a Německých umělců balancujících na hranici mezi vizuálním a zvukovým uměním. Tématem výstavy je radiový přenos a tak se Galerie Roxy/NoD na týden promění v poslechovou místnost, kde si každý návštěvník bude moci pomocí radiového přijímače se sluchátky „přelaďovat“ mezi jednotlivými instalacemi. Důležitým prvkem výstavy, je její interaktivita, která umožňuje návštěvníkům galerie přímo vstoupit do vysílání a rozostřuje tak hranici mezi pasivním posluchačem a aktivními tvůrci radiových programů. Participující umělci jsou Tomáš Hrůza, Milan Guštar, Martin Janíček, Lukáš Hájek, Earweego, Thom Kubli a Jacob Kirkegaard.  Vstup na výstavu je zdarma.

Vernisáž proběhne v pondělí 19. února 2007 v 18 hodin a pokud se chcete zúčastnit hromadné poslechové seance, nezapomeňte si s sebou přinést vlastní radiový přijímač se sluchátky! Po vernisáži proběhne v sále Experimentálního prostoru NoD/Roxy otevírací koncert festivalu (Gustav, Digitonal, Beseppy).

www.sperm.cz

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPERM FESTIVAL

Pondělí 19. 2. 2007 až Sobota 24. 2. 2007
Vstup: bude upřesněn
Vystupují:
Mouse on Mars, Clark, Daedelus, Gustav, Digitonal, N-Type, Vert, Youngsta, Crazy D, No-Domain a další.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika