Judge Jules třetím jménem Amazing City

Judge Jules třetím jménem Amazing City

25. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Organizátoři party Amazing City prozradili další hvězdu programu, britského DJe Judge Julese. „DJ, který za svoji kariéru získal tolik cen, že i americký olympijský tým se vedle něho musí stydět,“ tak Julese charakterizují stránky proslulého Radia 1.
Judge Jules se narodil 26. října 1965 v Anglii jako Julius O´Riordan. Jeho přezdívka údajně vznikla během studia práv, ačkoliv na soudce to Judge Jules nakonec nedotáhl. Svoji velmi úspěšnou kariéru zahájil v roce 1987, aby se v průběhu následujících let dostal až na vrchol – mezi nejžádanější, nejlépe placené a nejoblíbenější DJe. Než se tak stalo, musel Jules najezdit tisíce mil po celém světe a mnohokrát protočit desky pod jehlou.

judge julesŽivá vystoupení konaná na všech světových kontinentech (Arktidu a Antarktidu nepočítáme) však nejsou jediným důvodem, pro který je Judge Jules tak populární. A zde už se dostáváme k jeho spojení s Radiem 1. Zde má totiž Jules svoji pravidelnou sobotní show „The Saturday Warm Up“. „Ta je nesmírně populární mezi lidmi, kteří po jejím skončení (vysílá se mezi sedmou a devátou hodinou večer) vyrážejí na party – Julese poslouchají každou sobotu miliony fanoušků a častokrát by se různé skladby nestaly hity, pokud by je Judge Jules nezahrál v The Saturday Warm Up,“ osvětluje organizátor party Amazing City Petr Procházka jednu z příčin Julesovy popularity.

A jaké že ceny Judge Jules za svoji kariéru nasbíral? Jen stručně: nebylo mnoho roků, kdy by se v prestižním žebříčku časopisu DJ Mag top 100 světových DJů neumístil v první desítce. V roce 1999 získal ocenění „Best DJ“ na Muzik Awards a titul „Best DJ“ a „Best Radio DJ“ na Ministry Awards. Roku 2000 následovala ocenění na Smirnoff Dance Star Awards a BBM Awards („Best Radio DJ“, respektive „Best International DJ“). Následujícího roku obhájil titul ze Smirnoff Dance Star Awards a BBM Awards a přidal i ocenění „Best Trance DJ“ na Ibiza Pascha Awards 2001. Asi není třeba vysvětlovat, že v podobném duchu pokračuje až do nynějška.


                 Podívej se na video: Judge Jules live at Barfly



                           Poslechni si jeho The Global Warm-Up Mix CD

Kup si vstupenku výhodněji online!              
www.amazingcity.cz


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika