Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

Kde se bude o víkendu nejlíp pařit?

25. 01. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Máme pro vás opět tipy osobností, kam o víkendu vyrazit pařit. A abychom náhodou na nic důležitého nezapoměli, máme pro Vás i tipy naši redakce, jako například  Warm up Dance Music Awards v Abatonu, Bruno Ferrari a Midi Lidi v Radosti FX, Vodafone MTV party v Mecce a více se dočtete uvnitř článku.

V pátek považujeme za nejzásadnější akci Warm up Dance Music Awards v Abatonu, která nabídne celkem 16 Djů. V Roxy pokřtí album Hádej kdo? Indy & Wich, do Meccy můžete vyrazit na MTV party s Royal Gigolos a v Radosti FX zase proběhnout dva Live acty - Bruno Ferrari a Midi Lidi.  Na zlámaniny doporučujeme také Bukanýra, kde bude Shadowbox a na trance vyzkoušejte Vertigo s Petrem Holmanem. V brněnském klubu 7nebe budou mít Luccu a ve Flédě na Bassinfection Floriana Harrese. V Plzni pak bude Pavel Krejdl v klubu Underground Mix na party Funtastic a ve Fabricu mejdan jménem Crystal s Laydee Jane a Martinem Grednerem.

Sobota nabídne Moscow Night v Celnici, s ruským Djem Smashem. V Roxy proběhne Climax s podtitulem Czech edition, v Radosti FX Soultrain s Big J a v Mecce se budou slavit Trávovy narozeniny. Na Bukanýru mají Undergroundiy a pokud máte rádi dubstep, rozhodně zavítejte do Cross klubu na Sound HeadQuarters. Ve Flédě bude Magion, a to je všechno!



1.) Kde jsi pařil minulý víkend a jaké to tam bylo?
2.) Kam vyrazíš tento víkend a proč?
3.) Tipni si, kolik bude letos hlasů v anketě DMA?



Roman Rai - Dj a producent
roman rai1) Tento vikend jsem měl v pátek volno a v sobotku jsem hrál na Zenu v pražském Roxy klubu.. Klasicky na leden prišlo středně lidí ale co bylo pozizivní že se jelo až do úplného konce a parket převážnou
dobu byl uplně plný. Jody Wisternoff náš hlavní host zahrál moc fajn a ja sem měl z celého večera příjemnej dojem.

2) Tenhle víkend mám plný hraní... V pátek hraji v pražském Abatonu na Dance Awards warm up party a ještě předtím si střihnu chilloutovější setík v chilli barku. V sobotu pak hraji na akci v brněnském Duplexu.

3) Jejej... tak to nedokážu odhadnout ale doufám že zas o dost víc než minule :)



Nika 77 - Dj
nika 771) V pátek v Roxy na akci Bush. Muzika výborná a akorát lidí, takže žádný tlačenice a tak. No a v sobotu už hodně privátně se známýma doma.

2) V pátek do Abatonu, protože tam hraju. Na sobotu nemám plán zatím.

3) To fakt netuším.




Pavel Eichler - PR manažer (Next Level)
ajchman1) Stavil jsem se v Roxy na Bushi, kde hrál Brit Nu:tone. Byl jsem na něj zvědavý, měli jsme ho před rokem na Cosmic Tripu. A musím říct, že na Pudláku zahrál výrazně líp. Chvíli jsem byl i v Abatonu na Let It Roll, kde byla nálada srovnatelná s Roxy.

2) Určitě pojedu na hory, protože snad bude sníh. A večer? Pro změnu do Roxy. Indy a Wich tam křtí svou druhou desku, takže tam nemůžu chybět. Rád bych se ale podíval i na warm up Dance Music Awards do Abatonu. Napadá mě, že jsem dlouho nebyl v mém nejoblíbenějším klubu - Cross.

3) 1905



Tomstar - fotograf (Rave.cz)
tomstar1) Minulý víkend jsem byl pařit samozřejmě v pátek na Flédě - na klasické párty s vynikající úrovní a to sice na Elektře. Velice jsem si tuto pravidelnou akci oblíbil,poněvač na Flédu vozí Fly samé výborné zahraniční, ale i české dj, kteří něco ve stylu elektro znamenají a také protože na tuto akci chodí vynikající publikum, jaké se jen tak v jiném klubu nevidí. Minulý díl elektry byl opět i přes vlažnější začátek výborý, přišlo hodně lidí, kteří ocenili celý line-up tohoto večera v čele s rakouskými hosty Djem Christopherem Justem a CrazySonicem. V sobotu jsem se zůčastnil narozeninového banketu německého dj, producenta, zakladatele a spolumajitele několika labelů a to sice dj W.J. Henzeho. Akce se konala v klubu Duplex a i přes nedostatek partypeople jsem se bavil díky vynikajícímu setu Clary Bailar a již zminovaného W.J. Henzeho.

2) Tento víkend jdu v pátek do klubu 7 Nebe na českou dj Luccu, která se mi velice líbí hudebně a na akci Cybertronic hrála opravdu skvělě, ale ještě jsem ji neslyšel hrát v menším klubu, proto jsem na ni zvědav. No a v sobotu jdu opět do Duplexu na madarského dj Dandyho, kterého už jsem měl možnost slyšet hrát a velice mě zaujal, no a co si budeme povídat i druhá headlinerka večera, česká djka Lay Dee Jane mě vždy pobaví energickým pojetím svého setu. Jen doufám,že konečně lidé změní svůj názor a přijdou v hojnějším počtu na tuto skvělou akcičku.

3) Těžká otázka, protože vůbec nevím kolik lidí hlasovalo v minulých letech tak nevím co odpovědět, tak třeba střelím od pasu-20.000. S pozdravem Tomstar.



Jiří Koubek - promotér (Funtastic)
koubek1)
Minulý víkend jsem se byl podívat v Plzni v klubu Alfa na dj Tokyho. Mejdan se vyvedl a klub byl plný lidí a tudíž byla výborná atmosféra, ale stejně tohle slovenské techno není to pravé pěkné houpavé techýnko co mám nejraději. Také z mého pohledu promotéra, se mi vůbec nelíbil zvuk a světla. Na tom bylo hodně ušetřeno a tudíž ta kvalita tam vázla.

2) Tento víkend, respektive v pátek pářádá naše agentura Funtastic.cz v Plzni v klubu Underground Mix párty pod názvem Funtastic. Na tuto klubovku přijal pozvání pražský dj Pavel Krejdl z bookingu techno.cz. Pavla Krejdla určitě není třeba představovat, protože se určitě každý již setkal s jeho setem na nějaké taneční párty. A pokud ne, a chystáte se na jeho vystoupení poprvé, tak se připravte na pořádný mejdan v centru města Plzně. Jeho vystoupení doplní djs z našeho bookingu dj Wobr, The Keeper a Jacob Mara. Takže všichni obout taneční střevíce a dobrou náladu sebou.

3) Anketa DMA je zajímavý projekt a nedokážu si tipnout kolik může padnout hlasů. Nicméně i já jsem hlasoval, ale když jsem zjistil, ať už přímé či nepřímé, ovlivňování ankety DMA, tak bych raději ani nehlasoval.


Sens - Djsens
1) V pátek jsem šel s přáteli jen tak na pivko do klubu Moskyto a nakonec asi po deseti rundách jsme se objevili na techno mejdan I Love Techno v klubu Fontána , kde jsem ještě řádili do ranních hodin.Domů jsem se vracel kolen třetí ráno celkem ve formě.Naopak sobota byla pohodička s přítelkyní relax,klídek.

2) Tento víkend strávím v Plzni,kde v pátek večer hraji na rezidentním mejdánku našeho bookingu Noisy PIoneers který proběhne v klubu Inspiral pod názvem Noisy Session.Už dlouho jsme se s nesešli komplet tak se moc těším na tuhle jízdu.Sobotu shodou okolností trávím také v Inspiralu ,tentokrát jako řidič mé přítelkyně Dj-ane BlueCat která tam hraje na akci Technodrom v režii Kill production.Zakončení proběhne na domácí hroudě v Moskytu kde slaví narozeniny pan majitel baru Kelda.

3) Letošní rok bych to tipnul na slušných 8 000 až 10 000 tisíc hlasů.



Subgate - Dj
ondra1) Uff. Minulý víkend patřil k těm náročnějším.V pátek jsem toho stihl opravdu hodně. Nejdřív Radost Fx a Plastique, kde jsem ztrávil asi 10 minut, pak jsem se přesunul do Paradogsu na Progressive, kde mě příjemně překvapil Marco Zaffarano svým minimalovým setem. Po návštěvě Paradogsu moje kroky vedly kamsi na Vinohrady na rozjetou soukromou párty a večer jsem nechtěně uzavřel ve Studiu 54. V sobotu jsem zavítal do Roxy na Zen. Příjemný hudební zážitek, známý, no bavil jsem se až do konce.

2) V pátek nejspíš na warm up na DMA, o průběh DMA se zajímám a v neposlední řadě tam bude i spousta kamarádů, který jsem dlouho neviděl. V sobotu vyrážim do žižkovského klubu Velvet, kde budu spolu s Kviki slavit narozeniny, takže to vypadá na hodně zajímavej mejdan :))

3) Typuju 5155,3. Když se trefim, vyhraju něco? :))

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika