Milenium: Techno v Praze

Milenium: Techno v Praze

25. 01. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Millenium je akce, která má za cíl oživení pražské techno scény a tohoto úkolu se zhostila nová menší agentura, Naja Production.
Millenium je akce, která má za cíl oživení pražské techno scény, už delší dobu postrádáme v Praze jména světového techna, nelíbí se nám trend, který je v poslední dobou nastaven především na trance, house a elektro ve všech jeho podobách. Věříme že kvalitní techno noc má v Praze své místo a že techno má v Praze a okolí dostatek příznivců, kterým bude Millenium určeno a pro které jej děláme.

mileniumBrány Millenia se poprvé otevřou 16.3.07, a to v pražském ABATONU. Millenium se bude pořádat dvakrát do roka s následujícím konceptem – rezidentem noci na Techno stage bude Dj Agent, hlavním headlinerem vždy jedno Djské jméno světového věhlasu, dále jeden zástupce středoevropské techno scény, to vše doplněné o české nadějné Dje, kterým tímto chceme dát prostor zahrát si společně s hvězdami světového techna. Vedle Techno stage bude pokaždé neméně kvalitní House stage, složená ze špiček české klubové scény.
V prvním díle bude složení Techno stage následující: Dylan Drazen (USA), světoznámý techno dj a producent z New Yorku, který se českému publiku naposledy představil před rokem na úplně posledním Imperiu; Dj Newl (HUN), který je už od roku 1994, kdy vyšly jeho první tracky, považovaný za významnou postavu maďarského techna; již zmiňovaný a všem velice dobře známý Agent, člen bookingu KneDeep; a nadějní Techpower (kterého jste nedávno mohli slyšet např. na Warm upu Apokalypsy v pražském Bordo) a ZigZag (zahrál si na loňském open – airu Dubtech či Techno Kongresu v Abatonu), dvě svěží a neokoukané tváře pražské, respektive středočeské techno scény. Na House stage v prvním díle zahrají pražskému publiku dobře známé tváře: La Fayette – již stálice naší house music a rezident klubu Mecca, Bon Finix – nejvytíženější a stále více žádaný a oblíbený progressive electro DJ, jenž si v uplynulém roce zahrál i na velkých akcích jako Hradhouse nebo Combinations, Tripmain – exotický objev loňského roku ze Zimbabwe, který se do podvědomí dostal především svojí úspěšnou rezidentní nocí VIBE v Mecce, a Mara – nováček na poli pražské house music, který si však již stihl zahrát v klubech jako Mecca nebo Akropole.

Krom kvalitního line upu, bude na Milleniu k vidění originální projekce by Vj Identy (Pig Fest), celý Abaton se ponoří do speciální dekorace by J.S laboratoires a vjemy umocní zelený laser. Millenium je noc vzniklá z lásky k technu, pro všechny clubbery, kterým v Praze stejně jako nám něco chybí.

Cena vstupenky v předprodeji na Ticketportal bude činit 210,-Kč včetně poplatku, na místě pak 250,-Kč.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MILENIUM

Pátek 16. 3. 2007
Vstup: Předprodej 210 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Dylan Drazen (USA), Agent, Newl (HUN), Techpower, ZigZag, Lafayette, Bon Finix, Tripmain, Mara
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Milenium - 16.3. v Abatonu
3x 2 volné vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika