Sunflower Caravan v Roxy

Sunflower Caravan v Roxy

03. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
V pondělí na Free monday zadáčo. Sunflower Caravan si Vás získá svou nespoutaností, do které dává vyspělé skladby i nemalou dávku improvizace.
free mondaysPrvní pondělí v měsíci bude Freemondays v znamení electra a skupiny Sunflower Caravan. Ti vystoupí od půl deváté do deseti hodin ,kdy je za gramofony vystřídá dj Milo Moretti. Přesně o půlnoci Mila vystřídá s svým electrohousem residentní dj Martin Frank. Celý večer zakončí dj Diga s svým electro-techhouse setem.O chillout se postará electrominimal dvojice Lukáš Mička a Malkao.

Sunflower Caravan
Sunflower Caravan si získává příznivce nespoutanou pódiovou prezentací, do které dává naprosto vše – vyspělé skladby i nemalou dávku improvizace. Podstatnou roli hraje design a vizuální stránka kapely. Výrazným prvkem je zcela originální použití piana a nejrůznějších efektů a také způsob hry na varhany Hammond, který se svým zvukem značně podobá elektrické kytaře.

Od roku 2004 koncertují Sunflower Caravan v Paláci Akropolis v rámci projektu pro mladé kapely Future Line, kde se koncem roku 2005 zařadila do trojice nejúspěšnějších. Během roku 2004 došlo také k první spolupráci Sunflower Caravan s jednou z nejznámějších kapel Skandinávie, se Švédskými The Ark, která koncem roku vyústila ve dvě turné po velkých Švédských městech. Toto období bylo pro kapelu zásadní - přineslo cenné zkušenosti, i množství nadšených příznivců za hranicemi. Další turné v této severské zemi se uskutečnilo v květnu 2006, v návaznosti na úspěšný dvojkoncert The Ark + Sunflower Caravan v Paláci Akropolis (v rámci Euroconnections).

Sunflower Caravan i v roce 2006 dál pokračuje v intenzivním koncertování v prestižních pražských klubech, stejně jako v šíření svého jména a hudby v zahraničí. O tom, že kapela Sunflower Caravan hraje jinak, vypadá jinak, a naprosto si vás získá už po několika minutách, se přijďtě přesvědčit na jeden z koncertů.

www.sunflowercaravan.com

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
xx
04. 02. 2007 | 17:53:25
+0 | -0
tahle kapelka je fakt good
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika