Adam Sheridan rozjíždí vlastní label

Adam Sheridan rozjíždí vlastní label

05. 02. 2007  |  Autor: David Valmont  |  Komentáře (0)
Třiadvacetiletá anglická hvězda Adam Sheridan, kterého jsme měli možnost slyšet na Summer Of Love, se rozhodl rozjet svoji tvorbu na vlastním labelu. O jeho talentu nemůže být pochyb, už od patnácti let je rezidentem Manchesterského klubu Goodgreef, kde hrál vedle významných osobností hudební scény.
Adam SheridanV 18 letech přichází zlom jeho kariéry, když jeho prvotinu Lektrik hraje během své produkce Paul Van Dyk v Sheffieldském Gatecrasheru. O faktu, že nám anglický ostrov nabízí další hvězdu soudobého zvuku balancujícího na hraně trance a tech music, svědčí i vyjádření Ferry-ho Corstena:"Adama vnímám jako jeden z největších talentů na současném poli trance music."

No a Adam se rozhodl vydat se cestou produkce na vlastním labelu Soundstage Music, na kterém by chtěl prezentovat především sebe, ale i umělce, jenž representují specifický Sharidanův zvuk. První věcí, kterou tento label releasuje bude jak jinak než jeho autorská tvorba "La Fiesta", která opustí lisovnu v Loděnicích :)) někdy kolem 10. března.

"Zvuk tohoto labelu by měl být někde mezi trancem a technem,"svěřuje se Adam a dále doplňuje:"ale nebráním se ani věcem z oblasti tvrdšího house". Toto je jen další úspěch z mnoha. Krom premiérového 102. místa v Top 100 DJs poolu minulý rok, si ho z mnoha a mnoha DJů vybral pro svůj Vandit float Paul Van Dyk na Loveparade 2006 a během minulých prázdnin krom již zmiňovaných SoL objel všechny velké festivaly od Creams až po Dance Valley.

www.adam-sheridan.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika