Kompletní Line up Cybertronicu

Kompletní Line up Cybertronicu

07. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přibylo ještě několik jmen. Preache je již smluvně definitvně zavázán, na druhé pokračování přijede opět Afrika Islam a novinkou je například Simon Sayz nebo Kaisersoze.
S radostí můžeme oznámit, že jsou nyní dokončeny poslední úpravy lineupu, který je takto doplněn na svoji konečnou verzi. Přibyla samozřejmě další jména na druhou techno stage, a úspěšně dojednáno bylo také vystoupení Kanaďana Preache. 30.3.2007 tak v hale Rondo vystoupí na patnáct umělců rozdělených, jak již bylo dříve oznámeno, žánrově na dvě pódia. Hlavní electro / progressive / trance stage se již rozrostla „pouze“ o jedno další jméno. Hvězdné trio Eric Prydz (SWE), Filterheadz (BEL), Fred Baker (BEL) společně s Dandym (HUN) a Breethem (SK) vytvoří pevné zahraniční jádro vystupujících djs. Podporu jim zajistí domácí špička LayDee Jane, Orbith, Michal Poliak a Martin Hloch.
 
Neobvykle pojatá druhá stage se bude celou noc pohupovat na vlnách kvalitního techna. Ani zde nebude chybět zahraniční zastoupení. DJ Preach (CAN) nakonec přesunul svoje hraní v Marocu a přislíbil účast na našem eventu, jeho jméno je tak stěžejní pro techno loď s další pětičlennou posádkou. Maďarskou vycházející hvězdu jménem Budai jsme již potvrdili, novým do lineupu je pak exkluzivně Afrika Islaam. Ten po výborném setu na prvním díle jistě potěší všechny milovníky opravdového djského umění. Další hvězdou je legenda české techno scény – Kaisersoze.Tím samozřejmě nekončíme, neboť prostor dostal také Simon Sayz a v neposlední řadě výherce soutěže na Raverecords.cz. Cybertronic 2 tak poskytne prostor i jednomu ze začínajících djs, který si možná právě díky „velkému“ hraní udělá dobré jméno.
 
Na své přijde si tak příjde každý, neboť většina předních světově uznávaných hudebních stylů je zde plně zastoupena. S dalšími informacemi bude pořadatel přicházet úměrně blížícímu se termínu konání akce, chybět nebudou soutěže, rozhovory a samozřejmě krátké profily headlinerů. Průběžně je aktualizován i oficiální web party Cybertronic.

Kup vstupenku výhodněji online!

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CYBERTRONIC II.

Pátek 30. 3. 2007
Vstup: Předprodej 350 Kč, V.I.P. 690 Kč
Vystupují:
Eric Prydz, Filterheadz (BE), Fred Baker (BE), Filterheadz (BE), Dandy (HUN), LayDee Jane, BB Mike, Orbith, Preach, Budai
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Soutěž s Cybertronicem II.
1x vstup + sada od Pepsi kšiltovka, trenýrky, tričko a klíčenka)
Soutěž se Cybertronicem
2x vstup + 2 certifikáty opravňující držitele k bezplatnému odběru zpáteční autobusové jízdenky na linku Student Agency express a to do zemí : Švédsko, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Itálie, Maďarsko
Cybertronic II. - 30.3.
4 x 1 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika