DJ Shala: Černý kůň Apokalypsy

DJ Shala: Černý kůň Apokalypsy

19. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pořadí čtvrté promo CD vydává v těchto dnech DJShala. Tento set se natolik zalíbil porotě z Raverecords, že byl vybrán jako vítězný v soutěži DJs o hraní na únorové Apokalypse a také získal residenturu v rádiovém tanečním pořadu Dance Power Live. Jak již název High Voltage napovídá, můžete se těšit na voltáž elekronických zvuků v hudebním stylu electro.
dj shalaDJShala, vlastním jménem Michal Krejčí, se narodil v roce 1985 v Brně. Hudbě ve stylu house a electro se věnuje od roku 1999, jako DJ se představuje na brněnské taneční scéně v roce 2004. V témže roce se dostává do agentury SAB Digital a od roku 2006 se řadí i pod druhou agenturu Clubzone, kterou řídí DJ Andrea Fiorino. Je považován za jednoho z největších talentů mezi nastupujícími DJs v Brně, zvláště pro svůj cit při míchání a kompilaci setů, které tak dostávají energický ráz originálního podání. Nyní je clubberům znám především z brněnských klubů Perpetuum a 7. Nebe.

dj shalaJak již bylo řečeno, od února 2007 se stává jedním z residentů nového pořadu Dance Power Live. Tento taneční pořad se vysílá na Rádiu Valc 3 a je zaměřen na taneční klubovou hudbu ve stylu electro, house a trance. DJShala připravuje do tohoto pořadu jednou až dvakrát měsíčně set, který je vysílán na kabelovém a digitálním Radiu Valc 3 Hit v několika časech. Premiéra je vysílána každé úterý ve 21.00, první repríza je ve čtvrtek v 19.00 a druhá repríza se vysílá v sobotu ve 23.00 hodin. Rádio Valc 3 si můžete naladit v kabelovém rozvodu v celé republice, více informací o kmitočtech na www.radiovalc.cz.

První promo CD Shalovi vyšlo v roce 2005 pod názvem Aloha Ibiza, další dvě byla vydána v roce 2006 (lednové A Simple Journey a květnové Estar Vivo). Nové promo CD můžete získat zdarma na některé z akcí, kde DJShala hraje, například právě na Apokalypse dne 23. 3. v Boby centru, nebo 3. 3. v klubu Perpetuum na akci nazvané Electro Boutique. Dále si ho můžete stáhnout jako mp3 z jeho webu na adrese www.djshala.com kde se rovněž dozvíte více informací o Shalovi a teamu lidí kolem něj.

Vítězný set - High Voltage

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA CELEBRATION

Pátek 23. 2. 2007
Vstup: Předprodej 349 Kč, na místě 449 Kč
Vystupují:
Cari Lekebusch, Mark E.G, Torsten Kanzler, Christian Wünsch live, Carlos Rios live, Tobias Lüke aka O.B.I., Schimek, Breeth, Jerry, Misa Salacova, LaDiDa, Tvyks, Chris Sadler, Michal Poliak aka BB Mike, Hydrophonic
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Apokalypsa Celebration - 23.2.
1x 2 V.I.P vstup a 2x 2 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika