Zion Train v Abatonu

Zion Train v Abatonu

19. 02. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Britská elektrodubová parta Zion Train spolu s Hypnotix, Nomad Sound feat. Burama a Admirálem Kolibalem vystoupí 9.3. v pražském Abatonu.
Nové album Zion Train „Live as One“
Průkopníci tanečního dubu Zion Train vydávají v září 2007 nové album. Bude se jmenovat „Live as One“ a bude to v pořadí devátá dlouhohrající deska od debutové „Passage to Indica“. Kapela vydává další skvělý počin ve stylu New Roots.

zion train

Na desce si zazpívalo sedm zpěváků velice různého ražení. Vedle osvědčených harcovníků jako jsou Earl 16, Tippa Irie nebo Dubdadda vystoupili také hvězdy z jiných částí světa, například Raiz z Itálie, Marlene Johnson z Německa, a dvě výrazné posily, YT a Lua. Všichni podávají vynikající výkony a každý jednotlivec album nějak obohatil. Ať už svými medovými hlasy, jako Earl, Marlene a Lua, nebo bystrými a přesnými postřehy jako YT, Tippa a Dubdadda či určitou snovostí, jako Raiz.

Bude to první album, které ve studiu kapely v Kolíně nad Rýnem v Německu produkoval výlučně Neil Perch. Perchova produkce potvrzuje stávající kvality kapely, ale zároveň přináší příjemná překvapení. Morální poselství charakteristické pro Zion Train je stále cítit, ale překvapují hloubkou a kvalitou svého hudebního projevu. Hudebníci vystupují v obvyklém složení, tj. v dechové sekci Dave Fullwood a Bigga, ty doprovází P. Lush známý z Nucleus roots na kytaru, na klávesy hraje Paolo Polcari z Almamegretta, na bicí Vedran z Radikal Dub Kolektiv a na dechový nástroj „melodika“ Chasbo z Bush Chemists. Hudebníci pocházejí z Itálie, Německa, Chorvatska, Jamajky a Spojeného Království, takže se skutečně jedná o světovou dubovou produkci.

Kapela vydává „Live as One“ pod vlastní značkou Universal Egg. Několik měsíců před vydáním budou do světa vypuštěny singly, na kterých budou remixy například od Roba Smithe (ze Smith& Mighty), Vibronics, Digital ze Sativa Records a Kuranaky ze Zettai-Mu z Japonska, včetně trošky dubstepu a obrazového materiálu.

www.ziontrain.co.uk

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika