Víkend na Bukanýru

Víkend na Bukanýru

07. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dnes nás čeká čtvrteční Fúze, v pátek Deep Banging Racket Jana Berdycha a v sobotu La Pascos Dream v podaní Weki Djs.
Čtvrtek  8.3. - Fúze
Tento čtvrtek 8.03.2007 proběhne na Bukanýru pravidelné akce s názvem „FÚZE“. Ta má za cíl zpříjemnit vám čtvrteční večer poslechem zajímavé hudby v podání Ollgoye a Chochacze. Bude se hrát především acid jazz, funky, soul, hip hop, groovy, ale své slovo dostane také například latino a lounge music. Tento večer je vždy zpestřen netradiční výzdobou, která se na každý další díl této akce různě obměňuje. Na březnový díl jsou jako hosté přizváni dj Kid Dynamit, živé hamondky uslyšíte v podání Hammond Live a na kytaru bude hrát Desperado.

Pátek 9.3. - Deep Banging Racket
dbrNa pravidelném večírku jehož rezidentem je dj Jan Berdych (sunshine people) si můžete poslechnout zajímavou směsici deep a tech houseových placek v podání zajímavých hostů, které si pravidelně zve. Na tento pátek si Honza pozval svého kolegu ze stáje Sunshine people, kterým je dlouholetý matador české taneční scény dj Braun.




Sobota 10.3. - La Pascos Dream
la pascos dreamV sobotu 10.03.2007 na houseboatu U Bukanýra proběhne speciální pokračování všem známé electro párty La Pascos Dream, kde se uskuteční mini křest nové skladby Beep Doctor, kterou vám zahraje její autorské duo Wega & Kim Pixa aka WeKi. Ti pro vás opět mimo jiné umíchají silně působící electro set v časté kombinaci s prvky hip hopu, doplněný jejich vlastní tvorbou projektu WeKi. Speciálním hostem večera bude dj Rescue O support se postará elekrikozní dj Ice.

www.bukanyr.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika