Angelo Mike na Entrance

Angelo Mike na Entrance

21. 03. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu se do Roxy po čase opět vrátí trance a tentokrát si Michael C pozval polskou jedničku, kterou jsme u nás mohli slyšet na podzimní party Combi:Nations. 
Tato relativně nová klubovka si postupně buduje pevné postavení a zařadila se mezi ostatní Roxy residentní noci. Minulý rok byl hostem například Jonáš Steur, letos v lednu dj Phynn a na březnové vydání pozvalo Roxy promotion respektovaného dje Angelo Mikea.

angelo mikeAngelo Mike začal svou kariéru v roce 1995, kdy hrál směs “Detroit Techna.“ V pozdějších letech se jeho styl nadále vyvíjel a časem se stal nejvíce žádaným polským DJem, který hrává na největších parties se světově známými Dji. V roce 2001 se Angelo Mike přesunul do Varšavy kde se stal residentním Djem polské producentské firmy Sense Music. Jejich cílem bylo vždy povznést kvalitu polské taneční scény. Během velmi krátké doby Angelo získal srdce party lidí v Polsku kteří ho zvolili ‘nejvíce populárním DJem‘ tři roky za sebou (‘02, ’03 a ’04). Díky tomuto ocenění si mimo jiné zahrál v Polsku se Superstar Dji jako jsou například Tiesto, Paul van Dyk, Sasha, Mauro Picotto, Richie Hawtin, Ferry Corsten či Danny Howells.

www.angelomike.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika