Marný pokus o vzpomínku na Industry55

Marný pokus o vzpomínku na Industry55

25. 03. 2007  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
V klubu Industry55 jsem zažila jednu z etap svého party života a často na něj s láskou vzpomínám a zatlačuji slzu. Proto jsem i přes nedoléčenou chřipku nemohla chybět na vzpomínkovém večeru, kdy se klub Bordo pokusil na jednu noc přeměnit v Industry55.
Že nic nebude jako dřív a Industry55 už není jsme si všichni uvědomovali, ale poslechnout si v tomto prostoru hudbu, která zde zaznívala před lety z pod rukou djs, kteří zde hráli pro nás byla vize příjemně stráveného nostalgického večera.

Ve chvíli našeho příchodu kolem jedenácté hodiny večerní vládl gramofonům dj Nifty, který hned v začátcích zvolil k tanci vybuzující progressive trance, který jsem opravdu dlouho nikde neslyšela a který mě příjemně rozpomněl na časy minulé. Mezi nemnoho návštěvníky jsem poznala i některé obličeje, které patřily návštěvníkům klubu Industry55. Většina z nich se však na parket neodvažovala a vyčkávala.

bordo

Kolem půlnoci se konala módní přehlídla a tak jsem doufala, že právě po ní už se tanečníci osmělí a atmosféra se přeci jen dostaví. Přehlídka návrhářů ateliéru módní tvorby Vysoké školy uměleckoprůmyslové mě mile překvapila a mezi oblečky jsem zaznamenala pár opravdu vydařených kousků prezentovaných tanečníky a tanečnicemi, kteří dodali celé přehlídce šťávu.

Po módní přehlídce patřila hodina a půl hlavní djské osobnosti večera, tedy alespoň pro mne, Petru Holmanovi, mnohým známý pod dřívějším djským pseudonymem Holmi. On byl také tím kdo mě vůbec seznámil s progressive trancem a rozhodně jsem nebyla jediná komu právě on tento styl u nás představil.

bordo

Bohužel ani Petr Holman na parket nepřilákal kromě pár jedinců mnoho tanečníků, všichni jako by se báli a schovávali se u svých stolů. Já očekávajíc od tohoto večera velkolepější akci (především v počtu návštěvníků a atmosféře) jsem byla poněkud zklamaná. Ale co bylo už není, Bordo nikdy nebude Industry55 a nám zůstanou jen vzpomínky, ale jak se říká: V nejlepším se má přestat a tak klub Industry55 skončil v době své největší slávy a i proto na něj nejspíše vzpomínáme jen ve spojení se superlativy.

bordo

V klubu Bordo jsem tedy strávila necelé čtyři hodiny a opustila jsem ho krátce před druhou hodinou ranní (čímž jsem se připravila o set dje Dauna a Carrione aka Diesel Phunk), ubírajíc se domů doléčit chřipku a se smíšenými pocity. I tak děkuji serveru Czech-Dance.cz, který sdružuje několik djs včetně výše jmenových, kteří zde zahráli a který tuto party uspořádal.

Foto: Casper

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika