FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Známe první jména festivalu Summer of Love 2007

Známe první jména festivalu Summer of Love 2007
02. 04. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (32)
Pořadatelé nám právě zaslali prvních 10 jmen jedenáctého pokračování festivalu Summer of Love 2007 s podtitulem Open Your Mind. Letošní ročník se zaměří spíše na novou hudbu a opět o něco posiluje zlámaná stage.  Představujeme vám první jména festivalu Summer of Love 2007.
Za necelých 5 měsíců se opět potkáme na oblíbeném letním festivalu Summer Of Love, tentokrát už pojedenácté. Loni v srpnu na 10. narozeninách Summer Of Love excelovali Kraftwerk, Chris Liebing, Zombie Nation, Adam Freeland, Murphy & Christian Fisher, Adam Sheridan, Northern Lite, Joost van Bellen nebo třeba C.J. Bolland, Simon Bassline Smith, Space DJz, Glamour To Kill, Jacek Sienkiewicz, Martin Eyerer, Afrika Islam, Namito...

Kdo pro nás zhudební Léto Lásky letos?
Hlavním mottem letošního Summer Of Love 2007 je Open Your Mind, tedy „Otevři svou mysl“ a motto je to skutečně výstižné. Během deseti let se Summer Of Love stalo místem, kde se čeští, moravští, slovenští, polští, maďarští, němečtí, irští, angličtí a jiní internacionální fanoušci poctivé elektronické hudby setkávali jak se svými známými hrdiny, tak především poznávali své nové budoucí ikony. Premiérové vystoupení v našich končinách zde odehráli například DJ Rush, Layo & Bushwacka, Swayzak, C.J. Bolland, Eric D. Clarke, Steve Stoll, Space DJz, Anthony Rother, Green Velvet, Technasia, Murphy & Christian Fischer, Northern Lite, Elektrochemie, Billy Nasty, Misstress Barbara, EZ Rollers, Adam Sheridan a mnoho dalších DJů a skupin. Touto skutečností se Summer Of Love vždy odlišovalo od jiných českých festivalů a v letošním, jedenáctém roce bude inovace, novátorství a objevování přímo základem celého line upu.

summer of loveSummer Of Love 2007 nabídne velké množství umělců, kteří doposud jen projížděli kolem našich hranic, ale u nás se doposud nezastavili. Stejně tak uslyšíme mnoho DJů a projektů, kteří si zde už dokázali vybudovat silnou pozici a tisíce fanoušků, ale na festivalu se zatím neměli šanci představit. Line up jsme pro letošní Summer Of Love vybírali opravdu velmi pečlivě a dlouho, poslechli jsme si stovky skvělých alb, DJských setů nebo koncertů, abychom dokázali vybrat to skutečně nejzajímavější a dnešní nový věk nejlépe reprezentující. Stejně tak nám velmi záleželo na tom, abychom každé z jednotlivých stylových pódií obsadili DJi a projekty, kteří jsou v daném stylu respektovaní a uznávaní. A nebyli jsme na to sami. Na obsazení trance a progressive se podíleli United Music a Krafty. Drum’n’bassové pódium jsme svěřili do rukou Sukiho a IM Cyber. Line up na hard techno stage vybral a navrhl Robert Natus. Věříme, že se nám takto společně podařilo připravit takový line up, který zaujme, pobaví a představí aktuální novou vlnu elektronické hudby všech stylů.

Summer Of Love společně s hudebním serverem Techno.cz bude celý duben představovat každý týden desatero vystupujících umělců, které letos na Létě Lásky uslyšíte a uvidíte. Věřte, že je na co se těšit! V dubnu prozatím zveřejníme první část line upu, po potvrzení pak průběžně vše doplníme do kompletního seznamu. Co se počtu a stylového zacílení pódií týče, také zde nebudou prozatím informace úplné. V dubnu proto zveřejníme pouze obsazení pěti zásadních podií, další představíme později ve chvíli potvrzení. 


Ellen Allien & Apparat - live in concert
 
ellen allienapparat Po vydání alba „Orchestra Of Bubbles“ loni v březnu se stali senzací loňského roku. Mladý berlínský producent Sasha Ring aka Apparat je velmi dobře známý díky své sólové produkci, zároveň je spolu s T.Rauschmiere majitelem věhlasného labelu Shitkatapult. Apparatovo aktuální album „Walls“ vychází v květnu a jedná se o skutečnou hudební senzaci, jedno z nejlepších alb letošního roku. Jeho koncert v Akropoli patřil k hudebním vrcholům celé loňské sezóny. Ellen Allien je už dlouhou dobu uznávanou techno Djkou a majitelkou respektovaného labelu BPitch Control, sólově se blýska vynikajícím albelm „Thrills“ nebo aktuálně CD kompilací BPC Camping Vol.3. K dubnovému XMAGu připravilla Ellen Allien vynikající experimentální mix CD. Jejich společný projekt Ellen Allien & Apparat tak dokonale kombinuje Apparatovu chuť experimentovat s techno úderností ‚femme fatale‘ Ellen Allien, zvuková dobrodružství Shitkatapult s přímočarostí BPitch Control a výsledkem je jedno z nejzajímavějších seskupení současnosti, které na Summer Of Love uslyšíme v české premiéře.

www.orchestra-of-bubbles.com  
www.bpitchcontrol.de  
www.ellenallien.de  
www.apparat.net  


Aphrodite & Mc Junior Red
aphroditeGavin King aka Aphrodite je možná nejpopulárnější drum’n’bassovým DJ všech dob. Hrát začal už v roce 88, kdy ho uchvátil acid, postupem času se vypracoval až k vlastnímu labelu Aphrodite Recordings. Vydal několik velmi úspěšných alb, počínaje bezejmenným debutem z roku 1999, přes „Aftershock“ z roku 2002 po předloňský opus „Overdrive“. DJ Aphrodite bývá označován jako „Godfather Of Jungle“ a společně s Mickey Finnem a Fabiem za zakladatele tohoto stylu. Na svém kontě má taktéž řadu významných remixů, například Fugees – „Ready Or Not“, Nine Inch Nails – „Perfect Drug“, Johnny L – „Hurt You So“ nebo Afrika Bambaata – „Soul Makossa“. Na Summer Of Love se netradičně představí ve speciálním setu z jeho největších floorkillerů a to rovnou na hlavním pódiu! A v nejbližší době připraví CD mix pro časopis XMAG.

www.aphro.co.uk  
www.myspace.com/djaphrodite  


Christian Smith
Christian SmithKdyž se řekne Christian Smith, nenajde se mnoho fanoušků techna, kteří by nevěděli která bije. Ostatně, jeho set na Carl Cox Presents The Festival před dvěmi lety nejeden návštěvník hodnotí jako lepší než ten od samotného Velkého Karla. Christian Smith je původně ze Švédska, ale jako kluk se přestehoval nejprve do Frankfurtu, poté do New Yorku, protože jeho otec pracoval jako vojenský pilot a do Švédska se vrátil až nedávno, většinu času ale tráví v Barceloně. S technem a housem začal už na konci 80. let a nikdy se vlastně nerozhodl, který styl je mu bližší a tak je prostě míchá. Od roku 1993 tvoří společný projekt s Johnem Selwayem, který je podepsaný pod nejednou techno klasikou. Hodně mu pomohl Carl Cox a Laurent Garnier, kteří de facto každou jejich desku hráli v každém setu. Velkým zlomem v jeho kariéře bylo mix CD Tronic Treatment a pochopitelně založení vlastního labelu Tronic Records. Dobrou zprávou je, že projekt Smith & Selway chystá na letošní červen své už téměř 15 let očekávané debutové album na labelu Sino, ohlášené čerstvým singlem „Finca Doli“. A českým fanouškům Christiana Smitha splníme jejich velké přání a jeho set bude ozdobou letošního Summer Of Love.

www.myspace.com/christiansmithdj  
www.djchristiansmith.com  


Sven Wittekind
svenBylo mu teprve 18 let, když se na konci 90. let poprvé navážno objevil ve světě elektronické hudby, potažmo v jeho tolik milovaném stylu Hard Techno. Na počátku nového milénia se potkal s tehdy velmi známým Djem Andy Duexem, který mu pomohl s vydáním první desky, velmi úspěšného hitu „Braindead“, kterým Sven odstartoval dlouhou sérii desek, ať už svých sólo projektů, nebo kooperací s lidmi jako Robert Natus či Arkus P., remixy Dje Rushe a jeho megahitu „Get On Up“, Borise S. a tracku „666“, Roberta Natuse & Arkuse P. a jejich hitparádového hitu „Hardcore Salsa“ nebo Maria Ranieriho a skladby „Elektrische Volksmuzik“. Když v roce 2003 potkal Svena Schallera aka Kaoz, rozhodlo to o jeho budoucnosti v podobě založení silného bookingu a agentury Abstract Booking Agency, která je spolu s Kne’Deep dnes nejsilnější základnou hard techna vůbec. Slyšet jste ho mohli na mnoha velkých akcích jako Nature One, ale české a speciálně moravské publikum si získal na Apokalypse.

www.abstract-online.de   
www.svenwittekind.com  


Marco V
marco vTaké Holanďan Marco Verkuijlen aka Marco V. patří mezi tranceovou elitu a u nás je jedním z nejoblíbenějších Djů vůbec. Hraje tu poměrně často na párties jako Transmission, v říjnu loňského roku sem zavítal také v rámci svého světového turné k mixované dvojCD „Combi:nations“ a zahrál jeden z nejlepších setů loňského roku. Na svém kontě má zatím jedno autorské album „Con:Fusion“, a velkou řádku hitů jako „Second Bite“, „More Than A Life Away“, „False Light“ nebo „Simulated“ a bezpočet mixovaných kompilací. Proslavil se svou originální kombinací trance s electrem a technem, stejně jako velmi dlouhými sety, díky čemuž patří spolu s Jamesem Holdenem, Markusem Schulzem a Sanderem van Doormem mezi čelní předtsavitele stylu Nu-Trance.

www.marcov.nl  


Headman
headmanRobi Insigna aka Headman aka Manhead je dnes jedním z nejvýraznějších talentů nové vlny houseových producentů. Proslavil se především svými remixy pro takové jako Franz Ferdinand, Mylo, Scissor Sisters, The Rapture, Röyksopp, Placebo nebo Roxy Music, a to je jen zlomek toho, co zremixoval. Stranou rozhodně nestojí ani jeho autorská produkce, z níž za zmínku stojí především obě alba „It Rough“ z roku 2002 a loňské „On“, nemluvě o aktuální pecce v podobě singlovky „On And On“ v remixu od Zombie Nation. A už vůbec netřeba řešit jeho label Relish a desky na něm vydávané. Ukažte nám jednoho house Dje, který aspoň jednu jeho desku nebo remix nemá v kufru a dáme vám lízátko… Ve světě aktuální house music si společně s Erolem Alkanem, Soulwax, Justice nebo The Glimmers udržuje vůdčí pozici na špičce nové vlny, což dokázal v březnu ve zcela narvané Radosti FX na populární noci Plastique. Na Summer Of Love si ho zamilujete.

www.myspace.com/headmanmanhead  
www.headman.org  


Michael C
michael cMladý a nadějný talent Michaela C se začal projevovat výrazně v posledních třech, čtyřech letech, jistě i zásluhou jeho rádiové show na Radiu Life Pardubice. Up-lifting trance, který Michael přímo miluje se stal jeho hlavní devízou a přinesl mu výrazný úspěch. Loňské 3. místo v Dance Awards 2005 to vše jen potvrdilo. Momnetálně pracuje ve svém studiu na první desce a zcela bez nadsázky můžeme říct, že právě Michael C je jedním vážných adeptů na post českého DJ krále, uvidíme jak dopadnou výsledky DMA 2006. Jistě mu nejen všichni pardubáci drží palce.

www.djmichaelc.com  

John Gibbons
John GibbonsPřední irský DJ a producent, který je zároveň neúnavným propagátorem taneční muziky ve své rádiové show Club Educate na Spin Fm, na internetu naladitelné také na www.spin1038.com. Je obrovským fanouškem Summer Of Love a už několik let tento festival v Irsku propaguje, díky čemž do Pardubic vždy v srpnu zamíří stovky Irů. Je blízkým kamarádem Corvina Daleka a Marka Reedera z labelu Fresh / MFS, kde letos plánuje vydat svůj první „Engorged“ vinyl.

www.myspace.com/djjohngibbons  
www.clubeducate.net
 

Wega & Kim Pixa aka WeKi
weki djsJestli se o někom z nastupující elekktronické generace poslední rok mluví v superlativech, pak jsou to Nipp, Click Joe, Machine Funck – a Weki! Osvěžení na české scéně bylo vážně potřeba a tato dvojice si toho všeho dopřává s velkou pompou. Electro house, šmrclé technem je jejich stylem, ve kterém se pohybují jako ryby ve vodě. Přihlásili se už nejednou deskou, za zmínku stojí například loňské EP „Closer to me“ nebo „I´LL Kick your Ass“, na letošek plánují doslova lavinu nových releasů. Weki jsou jasným důkazem, že českou taneční scénu nejlepší roky teprve čekají! 

www.wekidjs.com


Machine Funck
machine funckSvětem protřelý DJ Nailer, mimo jiné reprezentant České republiky na RBMA2005 a její současný český opatrovník se potkal s čáslavským rodákem Abuatorem. Výsledkem toho všeho je projekt Machine Funck, který v loňském roce zaujal úplně každého, kdo má otevřené oči a přočištěné uši. Spojení lidí a strojů dává vzniknout fůzi elektronické muziky. Základ sestavy tvoří gramofony, ale u nich sranda rozhodně nekončí. Samplery, efektory, synthy, vocoder, další gramofony a mixáky - to vše spojené v jeden fungující a pulzující celek, ze kterého se linou zvuky nadčasové elektronické hudby z celého světa, od pomalých baladických pohádek až po agresivně rozjeté roboty. Nebo také on-line remixing, přímo teď a tady. Dva povahové i hudební protipóly - Abu a Nailer - se i se svými přístroji spojily, aby daly vzniknout jiskřivě fungujícímu duetu, který baví změnami nálad, zvraty ve zvucích, budováním atmosféry a hlavně zvukem, který těžko u někoho jiného v Česku uslyšíte - směsicí electra, breaku a experimentální elektroniky a také zábavné smrště techna na 4 gramce a 2 mixáky. A růžky vystrkuje i jejich vlastní tvorba.

www.machinefunck.info  


Zeptej se Aleše Blehy na Summer of Love 2007
ales blehaNa duben připravujeme stejně jako vloni velký rozhovor s Alešem Blehou, který bude zaměřen na letošní, jedenácté pokračování festivalu Summer of Love, ve kterém se dozvíte další chystané novinky. Ale o co jde! Druhá část rozhovoru bude složena z vašich čtenářských otázek, které vás kolem Summer of Love zajímají. Posílejte nám otázky.

SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 18. 8. 2007
Předprodej 799 Kč, na místě 890 Kč
Vystupují:
Audio Bullys,Ellen Allien & Apparat, Robert Natus & Arkus P., Nathan Fake, Elektrabel, Brian Sanhaji, Solar Kingdom, Rodent & Laura Level, Nipp, Markus Schulz, Chris Liebing, Marco V, Aphrodite & MC Junior Red, Christian Smith, John B, Sven Wittekind, Pendulum, Micheal Burian, Phil Kieran, The Glimmers, Jonty Skrufff vs Fidelity Kastrow, Afrika Islam, Headman, Martin Gredner, Michael C, John Gibbons, Click Joe, DJ San, Daho, Rodent & Laura Level, Nipp, IM Cyber, Suki, Philip TBC, Weki DJs, Sayko, Machine Funck, Home, Breeth, Reznyk, Ghonzales, Rido, Brooklyn, DJ Zinc, Joris Voorn, Evil Nine, No Money, Hydrophonic, Plüschen, Midi lidi
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Clum | 12. 06. 2007 | 02:00:10
cus potreboval bych vedet jaky bude DnB na Summer of Love?kdo tam vystoupi a bude tam nejakej minimal??
afrika islam | 10. 04. 2007 | 05:52:21
no joooooooooo Chris Liebing na hlavním podiu,aspon je na co pařit,WET AND HARD taky hustý a držte huby pendulum je nej drumÍK
heyzena | 10. 04. 2007 | 04:06:19
ales:a muzes mi tedy osvetlit rozdil?Když je fatboy slim komercni a pendulum ne?
ano, mtv je vzhledem k počtu reklam a jejich charakteru pro me skutecne komerce...
osobně proti tomu nic nemam, ze tam budou, jen te trosku chytam za slovo..
Dnb scena je ale na letosnim sol provarena az hruza,nic moc extra misto pro nejakou kreativitu..Ja jen ze se ohanis jakymsi undergroundem..
sanny54 | 10. 04. 2007 | 02:48:00
Škoda, že je lichej ročník a nebudou Space DJz...:(
tomáš | 10. 04. 2007 | 01:08:30
a dalsi jmena jsou: Jonty Scruff vs. Fidelity Kastrow, The Glimmers, Brian Sanhaji Live, Home, Rodent & Laura (Live In Concert), Breeth, Reznyk, Ghonzales, Michael Burian, Afrika Islam, Elektrabel, Solar Kingdom, Daho, IM Cyber,Suki, Sayko
alesb | 06. 04. 2007 | 01:45:49
A pcokej, to jako kdyz nekoho pustej na MTV tak je komerce? no to je teda super... to mas zvlastni meritka clovece...
heyzena | 05. 04. 2007 | 11:37:51
kdyz mluvime o komerci, proc chceš dat na dnb scenu pendulum a aphrodita?
Slam od pendulum přece jelo i na mtvčku :D a ty aphroditovy jumpupy.. no ani nemluvit.
Alonso | 05. 04. 2007 | 04:38:55
zravim Aleši...i když se mi nelíbí co tady řikaš o Fat Boy Slimovi..Prvních deset jmen Line-upu mi stačí na to abych jel.. Christian Smith a Ellen Allien a Apparat-to bude pěknej zažitek no a na Kima s Wegou už se taky moc těšim... Jen ten Tiga kdyby dorazil...
Ron | 05. 04. 2007 | 01:59:30
No to já taky pujdu!! To je celorepublikovej sraz známych partypeople, který jsem za cely svuj party zivot potkal :-) SOL Rulezzz!!
homy | 05. 04. 2007 | 01:55:13
ať tam bude kdokoliv, stejnak tam půjdu:-)
Jan | 05. 04. 2007 | 01:45:23
Alesi tak jak bys teda vysvetlil, proc jsi dal Fatboye do ankety na sol.cz?? A Faithless pro tebe komercni neni? Taky jste je tam prej chteli.
wobr | 05. 04. 2007 | 11:43:44
ty aleši ty se se mnou vůbec nechceš bavit :-)
alesb | 05. 04. 2007 | 11:34:17
No, Honziku - ty jsi me nekdy v poslenich 10 letech videl delat neco komercniho? treba van dyka, tiesta, oakenfolda a tak? ze si dovolujes rict ze kdybych mel fat boye tak ze budu jasat. a na to jsi prisel kde, proboha? komercni muziku rad. prevelice rad nechavam jinym...
Jan | 05. 04. 2007 | 10:20:54
to wobr: Nojo to je aleš :-) Kdyby se mu fatboye podarilo zabookovat, tak z neho prozmenu dela boha :-) Ale tohle je prave to kouzlo alese. chce ho brat s nadsazkou, ale budme radi za to co dela. Má kolikrat fakt dobre vize :-)
wobr | 05. 04. 2007 | 07:36:58
Nechápu jak si přišel na Wittekinda, taková schranzová srajda :-)
wobr | 05. 04. 2007 | 07:32:13
Si děláš kozy ne Aleši?! To chceš Fatboye srovnávat se Scooter, jo? Proč si ho teda do tý ankety nasazoval, když nakonec vyhraje a ty se na něj stejně vysereš?
vector | 04. 04. 2007 | 06:34:21
to alesb:jsem postřehl,že letos si hoodně posílil DNB scénu..což je dobře,loni paráda.bude i k jménům adekvátní stage??se stanem(i když byl hodně v poho. doufám nepočítáš.a pendule můžou klidně zůstat doma.bude tam toho dost.tiga mě mrzí dost,asi zajedem letos k sousedům...holt no :-))
alesb | 04. 04. 2007 | 05:10:50
Nehlede na to Micku, ze fat Boy stoji tak strasne moc penez, ze se mi z toho zveda zaludek... je to vic nez celej line up co mame letos - a ze bych chtel platit 3000000 za nejakyho dje co pusti par desek... jsem punker a celej zivot bojuju proti temhle nebaobum, tudiz budu bojovat dal...
alesb | 04. 04. 2007 | 05:08:20
Micku, na Fat Boy Slima na Summer Of Love fakt zapomen... muze vyhrat cokoliv, muze delat cokoliv, ale takovyhle djs na SOL fakt jen pres mou mrtvolu... Scooter bys nechtel? Chapu, ze tady dlouho nebyl a ze ho britsky media masirujou, ale fakt sorry - tenthle pan patri tak mozna do Duplexu... diskoteku neberem:-)
Dj Wobr | 04. 04. 2007 | 03:03:28
Ahoj Aleši, chtěl bych se zeptat na FATBOYe SLIMa, co jsem sledoval Váš web, tak suverénně vedl anketu "koho byste chtěli na SOL". Mám se těšit?? ;-)
mIck | 04. 04. 2007 | 12:22:15
Já souhlasim s alesem.. to je presne ceskej národ!! jak nevidi komercni jmeno za jmenem, tak ohrnuje nos. Pritom cesi vubec nedavají prostor novým jmenum na svetove scene!! Radsi pujdou 10x Buschwacku, nez aby objevovali to, co jeste neznaji. Pokud chcete provarena jmena, tak jedte sakra na Global Gathering!!!
alesb | 04. 04. 2007 | 11:47:43
a prave to, ze loni z dosud ne uplne vysvetlenych pricin neprijel Mills a Tiga, Mills dokonce odmitl vratit zaplaceny penize, byt jejich cast - tak prave proto nas to navedlo na zmenu mysleni. ano, muzeme zase riskovat ze nejaka takovahle predrazena a prenarocna hvezda opet ohrne nps a najde si duvod neprijet. takze jsme letos nikoho takovyho proste nevzali. celej line up je udelanej ze jmen, u kterych jsme si jisty ze budou v pohode, prijedou a zahrajou na vyjvyssi urovni, protoze si vazeji toho, ze na Summer of love muzou hrat. Loni mi specialne Mills otevrel oci a omlouvam se vsem, ktery by ho chteli, ale dokud se mi neomluvi, nikdy vice. nejen Mistr Mills ma svoji cest, ja taky a do zadku nikomu nepolezu. a jsem si jistej, ze az uvidite letosni kompletni line up, budete hodne v pohode a bude se libit.
alesb | 04. 04. 2007 | 11:42:32
je to vzdycky svanda sledovat nazory lidi po zverejneni prvni desitky... inu, komercni doba dela s lidmi svoje:-))) sranda je to, ze nekdo podle prvnich 10 jmen dela definitivum a pritom tech jmen je tam asi 60 nebo 70.... no nic...
bbcman | 04. 04. 2007 | 12:19:39
zapomente,ze jeste pribudou opravdu super zvucna znama jmena,takze ani na 11.rocnik me nikdo nedostane,myslim,ze to je asi 3tydny zpet co se psalo myslim tady nebo techno.cz o SOL,ze dorazi Audiobullys,Pendulum,to uz bych popremyslel,minuly rocnik nedorazili Tiga,Jef Mils,kdo nedorazi letos?vim,ze neni jednoduchy poradat takovyhle festival,ale zatim Ty letosni jmena slabsi-lacinejsi,radsi Cosmictrip,Pohoda sl,Sonnemonsterne.de,Melt.de,Creamfields pl....
Pulik | 03. 04. 2007 | 11:24:06
Summer bude zase akorat velka diskoteka , jako loni ! :/

----> Cosmic roXx
DNB REZPECTER | 03. 04. 2007 | 09:34:59
respect APHRODITE MC JUNIOR RED
mishaczeq | 03. 04. 2007 | 09:28:01
christian smith, hmmmm :)))
Mick | 03. 04. 2007 | 08:22:06
Jedine Ellen Allien & Apparat - to bude nezapomenutelne! Ale jsem fakt zvedavy na celkový line up.
Dáda | 03. 04. 2007 | 08:04:47
Myslím,že zatím docela dobrý. :) Těším se určitě na Marca V. Jen mě nesmírně mrzí, že Carl Cox bude na Mácháči..:(( Je to na něj kapacitou moc malej festival.
Carl by měl hrál na SOL..
ozzby | 03. 04. 2007 | 04:27:57
to mark: jak můžeš tohle vůbec napsat? Kor ted, když je zveřejněno pouze prvních 10 jmen? Pokud bys znal celý line up a prohlasil, že se jedna o sracky, tak bych s tebou jen nesouhlasil. Pokud to ale napises uz v tehle chvili, ta věř, že mi hejbeš žlučí.
Mark | 03. 04. 2007 | 04:22:09
Sracky a zase sracky...nezlobte se na me, ale SOL by si zaslouzil svetovej lineup, ne odnos Sonnemonsterne.
DanYjel | 03. 04. 2007 | 03:22:19
Marco V a Aphrodite, super, jen mě se*e ten MC :)
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |