Line-up: Techno Masters

Line-up: Techno Masters

10. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ani narozeninová akce Techno Masters na sebe nenechala dlouho čekat s praktickými informacemi, kterým dominuje časový line-up.
Časový line-up
20.00 - Matrix
21.00 - Pavel Krejdl
22.00 - Marko Nastic
00.00 - Agent
01.00 - Rush
03.00 - Pet Duo
04.30 - Plüschen

Výherci soutěží: Všichni budou napsaní na „listu výherců“ u hlavního vchodu.
Bude se jednat o stejný vchod jako pro návštěvníky, kteří si budou kupobat vstupenku na místě. Žádáme Vás abyste si ssebou vzali doklad totožnosti, bez kterého Vás nemůžeme vpustit dovnitř.

Vstupenky na místě: Jedna vstupenka na místě bude stát 399,-Kč. Na místě bude připraveno několik set zbývajících vstupenek. Pokud ještě nemáte vstupenku zakoupenou a necháváte to na poslední chvíli, radíme Vám abyste na místě byli včas.

Šatny: Šatny budou v provozu a budou pokrývat kapacitu cca 1000 uložených věcí. Za uložení jedné věci bude účtován poplatek 20,-Kč.

Bary: K maximálnímu komfortu všech návštěvníků bude sloužit celkem sedm barů ve všech podlažích KC Karlov včetně baru s míchanými koktejly.

Guestlist: Pro všichny djs, partnery a hosty narozeninové párty bude vyhrazen zvláštní vstup, který je umístěn na opačné straně KC Karlov než je vstup hlavní. Žádáme Vás abyste si ssebou vzali doklad totožnosti, bez kterého Vás nemůžeme vpustit dovnitř.

Videoprojekce: O videoprojekci se bude starat po celou dobu párty skvělý VJ Identy, se kterým spolupracujeme již od počátku na všech dílech plzenského Pigfestu. Projekce bude promítána na dvou ostrých plátnech pověšených na stranách vedle DJe o úhlopříčce cca 2,5m x 1,8m a zdroj na ně bude promítán dvěma silnýmy LCD projektory pro maximální jasnost obrazu.

Lasery: Objednány jsou dva silné lasery známé např. z festivalu Svojšice.

Dekorace: O dekoraci se stará J.S laboratories, který má velké zkušenosti se zdobením většiny prostorů v Praze. Naposledy jste jeho práci mohli ocenit na prvním dílu klubovky Millenium v pražském Abatonu.

Co nelze vnášet na párty: Do prostotu KC Karlov je přísný zákaz vnášení vlastního jídla a pití, nebezpečných předmětů, omamných látek a živých zvířat. Nechte si tedy láhve vlastního pití raději v autech, protože v opačném případě budeme nuceni je odebrat při vstupu.

Ochranka: Bezpečnostní služba se bude po celou dobu konání akce starat o hladký průběh a vaši bezpečnost. Dbejte pokynů bezpečnostní služby a pořadatele.

Záchraná zdravotní služba: O vaši bezpečnost se bude po celou dobu konání párty starat tým profesionálních záchranářů. V případě jejich potřeby vyhledejte místnost označenou červeným křížem v druhém patře budovy.

www.djagent.cz/technomasters

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNO MASTERS

Pátek 13. 4. 2007
Vstup: Předprodej 329 Kč
Vystupují:
DJ Rush, Pet Duo, Marko Nastic, Agent, Pavel Krejdl, Matrix, Deepdance, Plüschen
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika