Stereo Total v Arše

Stereo Total v Arše

11. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncert elektro-punkového dua zahájí přehlídku berlínské progresivní kulturní scény Berlin Reloaded, která proběhne v květnu v Arše. Doporučujeme!
Berlínští předchůdci a průkopníci trashsoundu Françoise Cactus a Brezel Göring - Stereo Total vystoupí 3. května na koncertě v Arše. Garage-rockabilly-elektropunková dvojka mixující francouzský šanson a elektroniku představí na svém koncertě v Praze mimo jiné i svou zatím poslední desku Do The Bambi. Koncert zahájí přehlídku Berlin Reloaded v Divadle Archa.

total stereo

Berlínské duo Stereo Total tvoří Françoise Cactus a Brezel Göring. Françoise v 80. letech vystupovala s psychedelickou formací Lolitas, zatímco Brezel se skláněl nad svým syntetizátorem, z kterého loudil další halucinogenní experimenty. Duo svou „podomácku“ nahrávanou muziku označuje za Homerecording-Folk. Zvuk oscilující mezi francouzským šansonem a německou elektronikou 80. let nese otisky rock´n´rollu, punku, hitů Jane Birkin a Serge Gainsbourga. Nechybí kýč, speed, berlínský jukebox, underground, podomácku vyrobené nástroje, elektronické hračky, samply, sekvencéry, zánovní zesilovače a ještě starší syntetizátory. Vše doplňují punkově minimalistické texty zpívané v němčině (s francouzským přízvukem), francouzštině a angličtině.



Stereo Total vydali za dobu své dvanáctileté existence pět alb. Jejich připravovaná deska Party anticonformiste, která obsahuje 24 písní a 5 videoklipů (vydává Bungalov years), je kompilací nejlepších skladeb.

Koncert Stereo Total odstartuje v Divadle Archa přehlídku progresivní berlínské scény Berlin Reloaded, během které se v květnu v Arše představí například choreografka Constanza Macras se svým mezinárodním souborem Dorky Park či multimediální inscenace fear_lab.

Vstupenky v ceně 290,- jsou v předprodeji v pokladně Divadla Archa a síti Ticketpro a Ticketportal.

www.stereototal.de 

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika