Dj Rush v Perpetuum! Nevěříte?

Dj Rush v Perpetuum! Nevěříte?

17. 04. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Když mi dnes Dalin Vajčner říkal, že chystá do Perpetaa exkluzivní Warm-up s exkluzivní osobností, opravdu jsem nečekal, že mi o několik hodin později příjde na email zpráva, že v Perpetuum na Warm-upu k Apokalypse vystoupí Dj Rush.
Apokalypsa crew: Společně s brněnským klubem Perpetuum a Kne´Deep Berlin jsme přichystali nezapomenutelnou zahřívačku před letní Apokalypsou Water Gate. Tímto exkluzivním Warm Upem bychom chtěli poděkovat všem kluberům, kteří nás tak dlouho podporují a dávají nám sílu, energii a motivaci do dalších dílů Apokalypsy a zahřívacích večírků Warm Up Apokalypsy. Na 31.5.2007 přijal do brněnského Perpetaa pozvání Dj, jehož jméno nemá smysl komentovat, Dj Rush, který ovšem poprvé v ČR ukáže, že není jen velmi charismatický showman, hrající techno a hardtechno. Dj Rush bude premiérově hrát klubovou hudbu, vokály. Sám své vystoupení nazývá disco set, kterým se stále více prezentuje v Německu po klubech, které navštěvuje mimo víkendy. Tato jeho vystoupení sklízí stále větší úspěchy a nadšení publika.

Poslechni si Rushův disco set (230 MB)

Celý zahřívací mejdan Apokalypsy podpoří rezidenti akce, rovněž v odlišných setech, než jste zvyklí - Dj Jerry, Misa Salacova a z Plzně přijede pobavit Dj Home.

Vstupné na Warm-up Apokalypsy s djem Rushem a jeho disco set bude 150,- Kč a to pouze na místě 31.5. v klubu Perpetuum.

www.apokalypsa.com

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARM UP APOKALYPSA

Čtvrtek 31. 5. 2007
Vstup: Pouze na místě 150 Kč
Vystupují:
Dj Rush, Jerry, Misa Salacova, Home
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
s.w.i.n.e.
18. 04. 2007 | 13:24:25
+0 | -0
výbornej setík. takovejhle Rush by se mi líbil. ale ještě bych rád viděl protažený obličeje plyšáků, kteří se nedočkavě nahrnou do Perpeta v očekávání pořádnýho nářezu, a kteří vzápětí zjistí, že na ně Rush spustí tohle disco :)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika