Vizualizace 26. Apokalypsy

Vizualizace 26. Apokalypsy

10. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mnoho lidí se ptá, co bude nového na 26. pokračování Apokalypsy. Máme pro vás seznam nejdůležitějších novinek, které 22.6. můžete pocítit na vlastní kůži.
Letní zahrádka - přímo před vchodem pro předprodeje (u Roller Skatingu) bude vybudována letní zahrádka s posezením, deštníky a samostatným barem včetně jídla. Letní zahrádku budou moci využívat všichni návštěvníci a bude sloužit i jako "odpočívadlo" od hudební produkce.

Water Gate Stage - kromě vystoupení Moniky Kruse, Monster Battle v podání Ch.Fischera s brazilským Djem Murphym, bývalého headlinera Apokalypsy Iana Voida, hardtechno „deviantů“ Maria Ranieriho či Weichentechnikka, vás také čeká spousta nových a příjemných změn.

apokalypsa

Dj podium - dlouho jsme využívali standardní podium Bobycentra. Na 26. pokračování Vám nabídneme speciálně upravený Dj pult, který bude vysazen více do publika. Dj pult bude napojen na stávající podium Laser Show Hall, avšak bude výš a bude působit dojmem „nižšího balkonu“. Na čele dj pultu budou nainstalovány 3 LED obrazovky.

Vodní stěna & lasershow - po pravé a levé straně nového dj pultu (viz. náhled) budou nainstalovány 2 vodní stěny. Celkový efekt bude působit tak, že Dj bude hrát mezi dvěma vodními stěnami, na které se budou plnobarevným laserem a videoprojektorem vytvářet 3D simulace. Vodní stěny zajišťuje slovenská firma Ministry, která na Apokalypse již jednou vodní stěnu realizovala (a také na akcích jako Tiesto nebo Amazing City). A jaké lasery Vás budou „krájet“ na Apokalypse? 1x plnobarevný laser s opravdu úchvatným výkonem, 2x barevné lasery po stranách pódia, 1x zelený ze zadní části Laser Show Hall - vše synchronizované se zrcátky a diskokoulemi.

Zvuk - poprvé se také ozvučení nebude instalovat na podium, ale využijeme zavěšovací metodu, která dle zvukařů z Marcel Sound Audio daleko více prohloubí prožitek z geniálního ozvučení NEXO.

Videoprojekce - včetně kamerových přenosů a aktuálních informací. Video vizualizaci budou na 20ti metrovém videoplátně, 2 videowallech a 3 LED obrazovkách zajišťovat osvědčení Cube Vision
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA WATER GATE

Pátek 22. 6. 2007
Vstup: 349/449 kČ
Vystupují:
Monika Kruse (de), Weichentechnikk, Christian Fisher vs DJ Murphy, Ian Void, Mario Ranieri, Cmeen, Scorn, Jerry, Misa Salacova, Orbith, Dan Cooley, Loutka, Roman Rai, Axiom, Airto
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika