Lucca v Roxy pokřtila videoklip k Bodydance

Lucca v Roxy pokřtila videoklip k Bodydance

23. 05. 2007  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (3)
Pastvu především pro pánské oči, ale pro slechy všech si připravil klub Roxy s akcí Lucca @ Roxy, kde se nám za gramofony představily pouze dámy. Kromě již zmiňované Luccy také E-lite, Nika77 a Clara Bailar. Také Vjing mělo pod palcem křehké pohlaví.
Kromě této neobvyklé, výlučné dámské společnosti se na této party měla odehrát další, pro každou party ne až tak typická událost, a to křest nového videoklipu djky Luccy.
Ale vše pěkně chronologicky, ať nepředbíhám.

Vstupné na tuto party bylo do 23. hodiny stanoveno na 100 Kč, což také přispělo svou měrou k tomu, že v půl dvanácté se na parketě nacházel pro tuto hodinu až neobvykle velký počet tanečníků. Po jedenácté večerní se vstupné zvyšovalo na 180 Kč. Avšak i tuto částku byla ochotna velká část kluberů za vystoupení djky Luccy a ostatních ze svých peněženek vydat, protože během noci návštěvníků stále přibývalo.

Úlohu zahajovat tuto party dostala, pro nás v Čechách a Praze spíše méně známá, Clara Bailar. Já osobně se přiznám, že jsem ji viděla i slyšela prvně, stejně tak její djský pseudonym, který vznikl překladem jejího pravého jména. Na „vině“ tomu však bude především to, že tato sympatická brunetka je známá spíše německému publiku. V Roxy
zastoupila spíše nevděčnou roli, kdy postupně zaplňovala parket, který byl plný a rozjuchaný až ke konci jejího setu a takto zpracované publikum předala djane E-lite. I tak si myslím byla se svým setem a publikem spokojená a ti větší fajnšmekři si její set, který bych charakterizovala jako electro až minimal electro, náležitě užili.

Jak už jsem předeslala, po Claře následoval hodinu a půl dlouhý set djane E-lite, který začal téměř na minutu přesně a to o půlnoci. Její fanoušci už to dobře věděli, protože jejich počet na parketu zhoustl a především nahoře v prostoru za a kolem dje se nedalo téměř hnout. Každý se chtěl přiblížit svým idolům alespoň na chvíli.

Jestli ke konci setu Clairy Bailar nebyla všechna těla v pohybu, tak tomu bylo právě při setu E-lite, která Roxy servírovala našláplý house včetně dobře známých desek, což publikum oceňovalo pravidelným pískotem a rukama nad hlavou. Tenhle set jsem celý vydržela přikovaná na parketu bez doplňování tekutin či naopak a řádně jsem si ho užívala. Hodina a půl však utekla jako nic a za chvíli se v prostoru za gramofony objevila drobná postava djky Luccy, která ještě než začala hrát, stihla rozdat několik svých fotek s autogramem a vyfotit se s fanoušky, v tomto případě se opět jednalo spíše o mužskou část publika.

E-lite publikum obdařilo zaslouženým aplausem za její set a poté excelentním způsobem nastoupila Lucca, že až mrazilo v zádech a v útrobách Roxy to znělo jako na rozbouřeném moři. Lucca si svůj uvítací ceremoniál vychutnávala, zády otočená k dlouhé řadě plazem, které tu byly pro tuto speciální příležitost a na kterých jsme mohli vidět Luccy nový videoklip ke skladbě Bodydance, jehož křest zde měl tímto způsobem proběhnout (najdete jej na stránkách www.lucca.cz).

lucca

Její energické progresivní techno cloumalo všemi, kteří v ten den přišli, avšak nikdo není neúnavný a tak na parketě pro Niku 77, která nastoupila za gramofony až nad ránem už tolik tanečníků nezbývalo. Srdce mi zaplesalo, když jsem zaslechla její „obyčejné“ techno, to které jsem měla tak ráda před lety a z nějakého důvodu (možná chodím na špatné akce) ho slýchávám pořád méně. Srdce zaplesalo, ale nohy už mě bohužel nenesly a tak jsem Niky set částečně proseděla, než jsem se odebrala k domovu. Avšak v této dámské společnosti jsem strávila příjemný večer a s úsměvem na rtech na něj vzpomínám a pravidlo, že v nejlepším se má odejít má také něco do sebe.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LUCCA @ ROXY

Pátek 18. 5. 2007
Vstup: do 23:00 100Kč, po 23:00 vstup 180 Kč
Vystupují:
Lucca, Nika 77 & E-Lite, Clara Bailar, Dita & Efka
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

24. 05. 2007 | 09:53:57
+0 | -0

no nevim

No musim uznat ze se mi to libi vic zek klip co ndavno vydala ladida. Ale furt mi to prijde takovy divny... Nerikam ze je to spatny jen to neni muj styl. Ja osobne davam prednost takovejm klipum jak ma treba PVD. Nebo treba burianova praha. Ale to je tak trochu slabsi odvar. No ale je fakt ze je to o prachach a PVD tech prachu ma asi vic nez Lucca :)
ar
24. 05. 2007 | 09:45:13
+0 | -0

a co kočky na druhý?

;-)

24. 05. 2007 | 00:35:58
+0 | -0

supeer

Jasne ...je to super video..a to ze je to z londonskeho prostredia to je len plus,

anglanom sa to bude lubit..a tym padom sa to preda lebo v angliji je silna tanecna scena.

Len takdalej LUCCA si fakt ze cool:)
SOUTĚŽTE
Lucca @ Roxy, 18.5
2 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika