Soutěž o květnové Xmagy s DVD Šeptej

Soutěž o květnové Xmagy s DVD Šeptej

28. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Právě v těchto dnech se na stáncích objevilo květnové číslo časopisu Xmag v kompletně bílé obálce symbolizující událost roku, Sensation White. Mrkněte se, co vás čeká, podívejte se na trailer k filmu, poslechněte si CD ukázky a nakonec si i zasoutěžte o nové číslo s DVD přílohou.
DVD: Šeptej
Uprostřed Trainspotting mánie poháněné hitem „Born Slippy“ od Underworld, se v kinech objevil nenápadný snímek „Šeptej“ od mladého režiséra Davida Ondříčka (Samotáři, Jedna ruka netleská). Lehce naivní příběh o ostýchavé dívce (T. Wilhelmová), jež po útěku z domu a dostala se do party mladých lidí v Praze (J. P. Muchow, M. Myšička, J. Čechtický atd.), jimž nebylo nic cizí, ihned získal přívlastek „malý český Trainspotting“ a stal se vůdčím filmem nezávislé české kinematografie 90. let.



Hudební ukázky obou CD příloh (Gabriel & Dresden a Valentino Kanzyani)

Téma: Sensation
Ferry Corsten, Sander Van Doorn, The Disco Boys, DJ San, The Glimmers a Marco V diskutují o fenoménu Sensation tak, jak ho zpoza DJského pultu mohli zažít jen oni, a zároveň si hrají se symbolikou bílé barvy jako takové.
 
Festivaly 007
Kdy, kam, za kolik, proč a jak vyrazit na nejdůležitější festivaly v okruhu 500 km. Sestavili jsme pro vás exkluzivního průvodce, sami se budete divit, jak pestré menu letošní festivaly nabízejí.
 
Heavy Mental Robot Disco
Zapomeňme na to, že roboti jsou pouze o Transformers, co skrývaj’ svojí tvář. Totiž, Erol Alkan, Digitalism, Justice, Simian Mobile Disco, Daft Punk a další nás učí tancovat opravdový robotí tanec. A daří se jim.
 
DJ Neo
První opravdový český hitmaker na export, to je DJ Neo…možná přijde i Martina B.
 
drumandbass-slovakia.com
Zdá sa, že slovenský drum and bass zažíva v súčasnosti úplný rozmach. Väčšina akcií je vypredaná do posledného miesta. Ľudia si hudbu užívajú až do skorých ranných hodín a to, že v klube je skoro nedýchateľno, im ani v najmenšom neprekáža. Jako to celé začalo, prečo to momentálne tak frčí a kam to speje?
 
Midi Lidi
Ještě ani pořádně nevydali desku a už se jim začalo přezdívat „čeští Kraftwerk“. Proč? Nevíme, ani to neprozradí v hovorech H ze Žižkovské věže.
 
Technorevolta @ Adam Beyer + Marco Carola
Zabij nudu, zabij hvězdy, zabij metrosexuální spoluobčany a pojď se naučit, jak stvořit jemně temný techno styl.
 
Rande s Client
Jak dopadlo? Emma, basistka kapely Client, odevzdaně leží na posteli a pokyvuje na fotografa, aby se k ní připojil…  
 
Scéna: Tábor, Písek, Strakonice
Chudý strakonický dudák Švanda se rozloučil se svou milou Dorotkou a vydal se do světa. Cestou v lese usne a nad ním se objeví lesní panny včele s polednicí Rosana (matka Švandy), jenž je poprosí, aby mu vdechly do dud krásu svých písní…a od té doby to v kraji žije. Nebo ne?
 
Dále v obsahu:
Proč letos nebude Czechtek? + rozhovor s Františkem Bublanem / Studio: lekce od producentských mistrů Booka Shade / Arkus P.: nefalšovaná polka / Matthew Dear: aka Audion aka False aka tajná techno zbraň / Albová setba pro festivalovou sklizeň: co aktuálního v létě uslyšíme / Michael C: návštěva v archivu desek / Soutež o lístky na festivaly: Wilsonic, Cosmic Trip, Summer Fields, Hrad 07, Hradhouse, Summer Of Love, Mácháč a Suncastle 4 / Recenze, blogy, novinky, zase recenze, technologie, soutěže…


Soutěž o 5x květnový XMAG s DVD přílohou
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
liebing
29. 05. 2007 | 18:40:58
+0 | -0
kdy už bude to DVD ze summer of love 2006
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika