Soutěž o 'electronic beats' v Budapešti

Soutěž o 'electronic beats' v Budapešti

31. 05. 2007  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
T-Mobile a Poslouchej.net vás zvou na zájezd na 'electronic beats' do Budapešti. Na festivalu ‘electronic beats’ a jeho doprovodných akcích Live Special se objeví Kelis, Felix da Housecat a Neo a vy máte nyní možnost vyhrát pro sebe a svůj doprovod zájezd na tuto party na netradičním místě.
felix da housecatSvětově proslulá R&B a soulová zpěváčka Kelis bude patřit k hlavním tahákům nadcházejícího festivalu ‘electronic beats’, který proběhne 9. června v Budapešti. Dalšími esy budou chicagský Felix da Housecat, Neo, DJ Hot X a DJ Coyote. Festival ‘electronic beats’ se po roce vrací do maďarského hlavního města. Budapešťská akce zahajuje tolik očekávanou sezónu festivalů ‘electronic beats’ po celé Evropě. Budapešťský koncert, který bude směsicí živé hudby a samplů mixovaných DJi, se tento rok uskuteční v hale Budapest Syma. Všechny návštěvníky opět čeká prvotřídní hudební zážitek.

Ten, kdo správně zodpoví soutěžní otázku, vyhraje cestu pro dva lidi do Budapešti, akreditace na ‘electronic beats‘, dopravu autem tam i zpět a ubytování na jednu noc. Přečtěte si také pravidla soutěže.

Soutěž o zájezd na 'electronic beats' v Budapešti
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

‘electronic beats’ (HU)

Sobota 9. 6. 2007
Vystupují:
Kelis, Felix Da Housecat, Neo, DJ Hot X a DJ Coyote
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
'electronic beats' - Budapešť
1 x 2 cesta, vstup a ubytování v Budapešti
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika