Louis Osbourne v K. Varech

Louis Osbourne v K. Varech

03. 06. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Havana Club Tour de Bar vítá všechny lázeňské šviháky i filmové fanoušky! Hoďte se do gala, 29. června do Karlových Varů přijede americká superstar Louis Osbourne. Syn slavného rockera na čtvrté zastávce Havana Club Tour de Bar vystoupí jen o dva dny později než jeho otec v Praze.
luis osborneTurné oblíbeného kubánského rumu, které se řítí republikou jako neřízená střela, míří do Karlových Varů. Americká superstar Louis Osbourne na západ Čech navíc přijíždí na klání nejlepších západočeských barmanů ve stejné chvíli jako světové hvězdy stříbrného plátna. Spolu s ním v pátek 29. 6. na karlovarském Zimním stadionu HC Energie vystoupí Tráva, Reeha, Manio a Chris Sadler. Čeká vás výborný zvuk a světelný park, doplněný o vizuální efekty neobvyklé kvality, které vám zpříjemní celý zážitek z party. V barmanské soutěži deseti nejvyhlášenějších podniků karlovarského regionu půjde hlavně o to, který z nich za celý večer namíchá nejvíce drinků.

Tentokrát se v Havana Tour de Bar předvedou dvoučlenné barmanské teamy z následujících podniků: D club Dylen / Emko / Jack Daniels Pub / Na lodi / New York / Pueblo Mexicano / Racek disco / Schaffy's Garáž / Zig Zag.

Cílem této originální akce je změřit šikovnost barmanů z celé ČR za podpory světových a domácích DJských hvězd a vytvořit tak unikátní mejdan s exotickou atmosférou - a vy máte jedinečnou možnost být u toho!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA CLUB TOUR DE BAR

Pátek 29. 6. 2007
Vystupují:
Louis Osbourne, Chris Sadler, Tráva, Reeha, Manio
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Havana Club Tour de Bar - 29.6. Karlovy Vary
10 x 1 vstup, 1 x karton energy drinku
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika