Praktické info k Apokalypse

Praktické info k Apokalypse

09. 06. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Pořadatelé brněnské party Apokalypsa tradičně přináší praktické informace k červnové Apokalypse. Pokud jedete, určitě si článek přečtěte.
Doprava: Přímo do Bobycentra se nejlépe dostanete tramvají č. 1 jedoucí z Hlavního nádraží. Ti, kteří nejsou z Brna a přijedou na autobusové nádraží Zvonařka, mohou využít autobus č. 67, který vás za pár minut zaveze přímo na ulici Sportovní, do blízkosti Bobycentra.

Ubytování: Vynikající služby, komfort, několik restaurací a hlavně to nejdůležitější - vzdálenost jen několik metrů od hlavní stage - to vše nabízí hotel Bobycentrum, který můžeme jen doporučit.

Vstup: Areál Bobycentra bude otevřen návštěvníkům 22.6.2007 od 19ti hodin, kdy se rozběhne hudební produkce na hlavní Water Gate stagei. Rozmístění vchodů zůstává stejné jako u předchozích dílů, jen zadní vstup určený pouze pro lístky z předprodeje (u Roller Skatingu) bude posunutý až ke vchodu na letní zahrádku – viz mapka.

mapka

Letní zahrádka: Jak už jsme vás dříve informovali, před vchodem pro předprodeje bude vybudovaná letní zahrádka s posezením, slunečníky a samostatným barem, který bude nabízet široký sortiment alko/nealko nápojů, nebude chybět samozřejmě točené pivo, ale také nejrůznější jídlo – domácí teplé bagety, skvělá pizza přímo z italské pizzerie v Bobycentru a mnohem, mnohem více. Letní zahrádku budou moci využívat všichni návštěvníci během celé noci a bude sloužit i jako "odpočívadlo" od hudební produkce.

DVD: Jak už jsme slíbili, k tomuto dílu se bude ZDARMA rozdávat DVD Apokalypsy, které obdrží prvních 2000 návštěvníků. Vůbec první DVD party Apokalypsa obsahuje celkem 4 kapitoly, na kterých jsou tématicky sestříhány minulá vystoupení zahraničních i českých DJ´s. Máte tak naprosto jedinečnou příležitost připomenout si uplynulé díly a jejich neopakovatelnou atmosféru, můžete zavzpomínat na Apokalypsu konanou na BVV, na vystoupení skvělých DJů jako byli Green Velvet, Sven Wittekind, Cari Lekebusch a celá řada dalších… Ještě prozradíme, že na DVD je mimo jiné i zaznamenán pokus Marka EG „poskládat se“ během hraní do lednice na pultu...:) Těchto 2000 ks bude rozdáváno u vstupů jak pro předprodeje, tak pro lístky na místě, a to v poměru 65/35.

Water Gate stage: Tento díl Apokalypsy vás čeká několik, doufáme, že velmi pozitivních a příjemných změn: DJ podium - na 26. pokračování Vám nabídneme speciálně upravený Dj pult, který bude vysazen více do publika. Na čele DJ pultu budou nainstalovány LED a LCD obrazovky. Vodní stěna & lasershow - po pravé a levé straně nového dj pultu (viz náhled) budou nainstalovány 2 vodní stěny. Celkový efekt bude působit tak, že Dj bude hrát mezi dvěma vodními stěnami, na které se budou plnobarevným laserem a videoprojektorem vytvářet 3D simulace. Lasery – na Apokalypse budou: 1x plnobarevný laser s opravdu úchvatným výkonem, 2x barevné lasery po stranách pódia, 1x zelený ze zadní části Laser Show Hall - vše synchronizované se zrcátky a diskokoulemi. Zvuk - poprvé se také ozvučení nebude instalovat na podium, ale využijeme jinou metodu umístění, která dle zvukařů z Marcel Sound Audio daleko více prohloubí prožitek z geniálního ozvučení NEXO. Videoprojekce - včetně kamerových přenosů a aktuálních informací. Video vizualizaci budou na 20ti metrovém videoplátně, 2 videowallech a LED a LCD obrazovkách zajišťovat osvědčení CUBE VISION

Výherci a akreditace: Pro výherce soutěží a akreditované je jako vždy připraven zadní vchod u fotbalového hřiště (viz mapka). Opět připomínáme, že akreditace a výhry soutěží budou vydávány proti občanskému průkazu, takže si ho nezapomeňte – předejdete tak zbytečným komplikacím a zdržování ostatních čekajících. Děkujeme.

Backstage: Pro akreditované, média, výherce soutěží a support máme informace o rozdělení VIP, fotopasů a free vstupů. Stejně jako na minulém díle Apokalypsy VIP slouží do zadní části podia, avšak pouze do označené zóny. Fotopas slouží pro vstup do všech prostor Bobycentra, včetně zázemí DJs, je tedy bez omezení. Free vstup slouží stejně jako zakoupený lístek, bez možnosti vstupu do prostor backstage.

Vstupenky: Lístky si budete moci zakoupit také na místě, konkrétně na hlavní pokladně uvnitř Bobycentra (viz mapka). Cena je však 450 korun, proto doporučujeme využít předprodeje (349,- + poplatky předprodeje). Zde si můžete koupit lístek až do zahájení akce.

Kontrola u vstupu: Určitě souhlasíte s tím, že Bobycentrum je ideální prostor na konání party. Rádi bychom vás tedy požádali k velké ohleduplnosti – konkrétně máme na mysli žvýkačky, které značně poškozují podlahy Bobycentra. Majitelé pak mají velké problémy s jejich odstraňováním a žvýkačky pak mohou být bohužel důvodem k zamítnutí dalšího pronájmu na akce, jako je Apokalypsa. Dále vás prosíme, aby jste předložili naší kontrole platný lístek (budou nainstalované speciální světelné kontroly) - lidé u vstupu budou dbát velmi zřetelně na jeho pravost. Tím chceme upozornit na to, abyste nekupovali vstupenky od jiných zdrojů, než jsou námi určené.

Šatny: Veškeré věci, které budete během průběhu celé akce nutně potřebovat, si vezměte dovnitř. V zájmu vaší bezpečnosti chceme však požádat, abyste si vše ostatní odložili do šaten, kde se vám věci neztratí a sami tak předejdete zbytečným nepříjemnostem. Chceme také upozornit, že ven se začne pouštět nejdříve ve 3 hodiny (netýká se vstupu na zahrádku).

Securitas Boby: Po minulé vynikající zkušenosti se opět obracíme na bezpečnostní službu Bobycentra. Tato hlídací služba se bude starat o vaši bezpečnost a o hladký průběh party.

Obchůdky: Již tradičně bude v prostorách Bobycentra rozmístěno několik obchůdků, kde si můžete zakoupit lightsticky, vějíře, brýle, dočasné tetování, piercing doplňky, dále zde naleznete fashion&party shop - AMOK a vše, tak jak jste zvyklí. Určitě se těšte na hudební novinky z record schopu Main. Rec. Frankfurt. Celou "partyzonu" budou okrášlovat světelná iMedia - drive se svítící reklamou.

DJs: Všichni zahraniční vystupující se do hotelu Bobycentrum dostaví nejpozději do 16ti hodin. Weichentechnikk, Ian Void a DJ Murphy přijedou z letiště dokonce už kolem 14. hodiny. Mario Ranieri se rozhodl pro vlastní dopravu autem a slíbil nám, že odpoledne přijede také pomáhat s přípravami.:) Headlinerku večera Moniku Kruse doprovodí její tour manager Marco Starke, Iana Voida několik anglických fanoušků, kteří s ním přiletí na rakouské letiště. Zajímavostí také je, že polovina Monster Battle, Christian Fischer odmítl využít letecké přepravy a přijede vlakem na hl.nádraží v Brně. A důvod? Celkový cestovní čas 6 hodin je prý ve finále stejný, jako by letěl letadlem a on prý rád využije čas strávený ve vlaku k přípravě speciálních samplů na večer.

DJ technika hlavní podia
Water Gate stage: 5x Technics gramofon 1x Pioneer 800 mixpult 1x Alan&Heath Xone 2x Pioneer CDJ 1000 1x Pioneer EFX 500 Performance Effector 1x Mikrofon (bezdrátový) 2x 1m volného místa pro 2x live act (Weichentechnikk a Ch.Fischer) 2x lednice 1x větrák *propojeni dle instrukcí pro Monster Battle. Roxy stage: 2x Technics gramofon 2x Pioneer CDJ 1000 1x Pioneer 600 mixpult

Oficiální after party:
After party začíná hned po skončení akce v tradičních prostorách klubu Perpetuum na Rooseveltově ulici za účasti těchto DJs: Hydrophonic | Dj Nesquik | Milhaus | Neuro
Apokalypsa Water Gate 22.6.2007 Brno Bobycentrum
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA WATER GATE

Pátek 22. 6. 2007
Vstup: 349/449 kČ
Vystupují:
Monika Kruse (de), Weichentechnikk, Christian Fisher vs DJ Murphy, Ian Void, Mario Ranieri, Cmeen, Scorn, Jerry, Misa Salacova, Orbith, Dan Cooley, Loutka, Roman Rai, Axiom, Airto
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
mimi
11. 06. 2007 | 12:05:52
+0 | -0
Na letní zahrádce bych uvítala chill out:-)
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika