Superstars o spolupráci s Djem Neem

Superstars o spolupráci s Djem Neem

21. 06. 2007  |  Autor: Tzésar  |  Komentáře (4)
Už tento týden v pátek se chystá závěrečný „super" Meccamix, kde vystoupí celá řada zahraničních i domácích hvězd. Mimo jiné tam pokřtí své nové album i král české house music - DJ Neo. Lístky na Meccamix Closing Party 22.6. zakoupíte v síti Ticketstream.cz. U příležitosti této párty vznikl také rozhovor se Sámerem Issou, Martinou Balogovou a Ondrou Brzobohatým o spolupráci na novém albu DJe Nea.
Jak se ti spolupracovalo s někým jako je DJ NEO na jeho novém albu?

Samer Issa: Je to jeden z největších talentů, s kterým jsem se setkal a práce s ním mě moc bavila.
 
Ondřej Brzobohatý: Neo je jeden z mála lidí, který v našem kraji produkuje moderní pop s výraznými prvky bohatých a zajimavých harmonií, progresivních beatů a vystavěných stylových aranží. Navíc jsem jen u mála českých desek slyšel takhle dobrý zvuk, jaký má Neo. Tudíž spolupráce s ním je pro mě osobně určitě přínosná. Navíc vzhledem k tomu, že já mám hudební vzdělání a Neo je samouk, tak se dokážeme vzájemně doplňovat.
 
Martina Balogová: DJem Neem se mi spolupracovalo dobře je to mladej skvělej nadanej DJ a presně mi ušil písničky na míru což mě velice překvapilo.

Jak si spokojen s výsledkem?

Samer Issa: Jedním slovem: SUPER!!
 
Ondřej Brzobohatý: Ne jeho posledním albu Heartbreak Club jsem si všiml, že se Neo zase výrazně posunul dopředu a řadu tracků lze jen těžko rozeznat od nahrávek amerických profesionálních produkcí. Takže nejsem jen spokojen,ale především nadšen. 
 
Martina Balogová: Když jsem po prve dostala CD byla jsem ohromena, protože ze mi to moc líbilo, popravdě jsem to nečekala, pustila jsem si to víckrát za sebou a hledala nějaké chybičky, ale žádné jsem nenašla.

Slyšel jsi celé album? Co na něj říkáš, máš mezi skladbami favority?
 
Samer Issa: Album mě baví skoro úplně celý. Najdu si tam spoustu skvělých písní, ať už od Martiny nebo věc s Orionem a Darou.
 
Ondřej Brzobohatý: Na celé desce je plno tracků, které mi stále zní v hlavě. Myslím, že obě housem načichlé písně Martiny Balogové jsou opravdu hity jako "prase". Potom píseň Dary Rolins by se mohla podle mě klidně stát hitem další bondovky s Danielem Craigem. Prostě plno písní na tomhle albu aspiruje na úspěšný singly. Jen je třeba doufat, že si týhle sakra dobrý desky všimnou rádia a nezůstanou vůči ní laxní.

Martina Balogová: Samozřejmě jsem si pustila CD celé, je smíšené a velice dobře zpracované a kdo se mi líbil? Ondra Brzobohatý, Sámer Issa a docela překvapila i Dara Rolins.

Plány do budoucna?

Samer Issa: New waves- finále na Jurmale v Rusku a pak novou desku. Samozřejmě že vše ve spolupráci s Neem!

Ondřej Brzobohatý: Co se mých plánů do budoucna týče, tak se chci především věnovat mé kapele Bůhví, se kterou jsme v květnu tohoto roku vydali album Hodina a chystáme se na podzimní turné. Dál budu také vytvářet nějaké další hudby do divadel, které mám naplánovány na konec léta, no a pokud se naskytne možnost spolupracovat nějakým zajímavým způsobem opět s Djem Neem, tak se nebudu ničemu bránit a možná zas něco spácháme.

Martina Balogová: Chystáme se natáčet mé druhé album, na které se moc těším a víc prozradím později. Všechno má svůj čas.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Meccamix Closing Party

Pátek 22. 6. 2007
Vstup: Kč 290,- Předprodej 250,- Kč
Vystupují:
Djs Al Taylor (Uk) Kuba Soulcheck, Marty Crow, Bon Finix, Scar Coke
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Krysicka
23. 06. 2007 | 11:10:30
+0 | -0
Martina ma super hlas, Neo vybral dobre!
andrew w
22. 06. 2007 | 12:05:37
+0 | -0

jan

máš pravdu
jan
22. 06. 2007 | 10:03:49
+0 | -0

andrew w

Vokalisti prece velmi casto nemaji s electro music nic spolecneho ne?
andrew w
22. 06. 2007 | 07:46:10
+0 | -0
Samer Issa, Ondřej Brzobohatý, Martina Balogová - moc pěkná sestavička, pure electro music
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika