FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Praktické informace na Sundance

Praktické informace na Sundance
25. 06. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Tento pátek 29.6. se rozjede menší, západočeský festival Sundance, a to na kultovním Ostrově v Příchovcích u Přeštic, nedaleko Plzně. Přečtěte poslední praktické informace k tomuto open-airu, které byste měli vědět, pokud se na něj plánujete vydat..
Cesta vlakem:
Pokud budete cestovat vlakem, vaše cílová stanice jsou Přeštice (2km od Ostrova). Přeštice leží na železniční trase Plzeň – Klatovy – Železná ruda. Cesta tam trvá vlakem zhruba půl hodinky. Na Ostrov je to z vlakové zastávky asi 20 minut procházka. Směr vám sdělí každý domorodec.

Spojení tam (z Plzně do Přeštic): 17:02, 18:10, 19:10, 21:14
Spojení zpět (z Přeštic do Plzně): 5:25, 6:13, 8:28, 9:14
více info na www.idos.cz

Cesta autobusem:
Autobus jezdí z Plzně přímo do Příchovic, ovšem s přestupem. Nastoupíte do něj na Centrálním autobusovém nádraží.

Bus č.1: Plzeň – Lužany (tam přestup) – Příchovice … Odjezd z Plzně: 17:15
Bus č.2: Plzeň – Přeštice (tam přestup) – Příchovice … Odjezd z Plzně: 19:20
více info na www.idos.cz

Cesta autem:
Autem je to velmi snadné. Musíte se dostat do Přeštic, města ležícího na trase Plzeň – Klatovy. Pokud jedete ze směru od Plzně, tak v Přešticích na 2. světelné křižovatce se dáte doleva, směr Nepomuk. (pokud jedete od Klatov, je to 1.světelná křižovatka a odbočujete vpravo!). Asi 1km za Přešticemi se dáte doprava, směr Příchovice. Příchovice (je to hned 1.vesnice) projedete a na konci (za mostem) se dáte doprava. No a jste tam.

Trasa z Přeštic na Ostrov bude značena!!

Festivalové TAXI !!!
Asi nejjednodušší variantou pro lidi, kteří budou cestovat z Plzně je Sundance Festival Taxi, které vás (max. 4 osoby) odveze na místo festivalu a to za 50% běžné ceny! Sundance Festival Taxi volejte na telefonním čísle: 776 256 986.
V pozdních nočních a pak v ranních hodinách bude taxi přistaveno u vstupu na festival a připraveno vás odvést zpět do Plzně, případně jinam. Pokud ho na parkovišti nenajdete, volejte výše zmíněné číslo.

Parkování a kempování:
Parkoviště pro návštěvníky bude na louce, kterou budete mít po Vaší levé ruce při příjezdu na Ostrov. Tam bude možné zdarma i kempovat (takže stany případně s sebou). Louka je to obrovská a bude dostatečně označena. Prosíme návštěvníky, aby tuto louku využili a nenechávali svá auta podél příjezdové cesty, neboť mohou být odtažena. Parkování přímo před vstupem na Ostrov bude povoleno pouze pro účinkující!

Vstup:
Vstup na festival Sundance bude na hlavním mostě na Ostrov. Tam bude umístěna pokladna, kde si budete moci zakoupit vstupenku, či se případně akreditovat. Areál se otevře úderem prvního beatu na druhé stagi, tedy v 19:00.

U vstupu se prosíme netlačte, snažte se být trpěliví a řiďte se pokyny ochranky.

Bezpečnost:
Do areálu Ostrova je zakázáno vnášet jídlo, pití, sklo, zbraně a jakékoli jiné nebezpečné předměty. Do areálu je rovněž zakázáno vnášet drogy a jiné ilegální látky. Ochranka si z důvodu bezpečnosti nás všech může vyžádat prohlédnutí vaší příruční tašky, či batohu.

V případě jakéhokoli zdravotního, či jiného problému prosím ihned informujte ochranku u vstupu, či zdravotní službu, bude-li třeba, děkujeme.

Zdravotní služba:
Stanoviště zdravotní služby bude výrazně označeno červeným křížem. Zdravotníci se ovšem budou pohybovat i po celém areálu Ostrova. V případě potřeby se řiďte jejich pokyny, děkujeme. Na Ostrově bude mít rovněž stánek plzeňský terénní program K-Centrum, kde se můžete informovat o rizicích spojených s užíváním drog, nechat si změřit hladinu alkoholu v krvi, či nafasovat kondomy. ;-)

Bary:
Festival Sundance nabídne 3 velké bary + 2 stánky s jídlem a 1 stánek s ledovou tříští. Pro světlušky bude připraven i prodej lightsticků a dalších parádiček.

Technika:
Hlavní stage bude vybavena výkonným EAW sound systémem, mnoha otočnými hlavami, scany, stroboskopy, blindery atd. Samozřejmostí jsou 2 velká projekční plátna. Ani druhá stage nebude žádný prcek. Tam čekejte 14 kW soundsystem, 6x scan, několik parů, stroboskopů atd. Připravte se tedy na pořádný mejdan.

Co když bude pršet?
Ačkoli jsou předpovědi zatím celkem příznivé, Sundance tým počítá se vším. Proto pokud bude hrozit déšť, prostor před hlavní stagí bude z velké části zastřešen, aby nás nepřekvapila žádná přeháňka. Druhá stage bude zastřešena kompletně!
SUNDANCE

SUNDANCE

Pátek 29. 6. 2007
Vystupují:
Afrika Islam, Toky, Orbith, Home, Molczik, Majkl, Martin Wind. Michael C, Monotype, Lito, Deny, Damoon, Muerte, Martin Meise, Dáva, Mind
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |