Black Eyed Peas a Pepsi Vás vtáhnou do hry

Black Eyed Peas a Pepsi Vás vtáhnou do hry

16. 07. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Celosvětová kampaň Music s hvězdami hip-hopu a r’n’b – kapelou The Black Eyed Peas odstartovala i u nás. Soutěže současně probíhají jak na www.pepsi.cz, tak v obchodech. Cílem spolupráce hudební špičky se značkou Pepsi je vzájemná inspirace, podpora kreativity a zapojení příznivců do spoluvytváření image značky.
Základní osou nové hudební interaktivní kampaně je skladba “More”, kterou The Black Eyed Peas připravili speciálně pro tuto příležitost. Mimo to se podíleli na tvorbě televizních spotů, designu plechovek a etiket. Další spolupráce už je na vás.

Od 1.července probíhá velká SMS soutěž, kde na vítěze každý den čeká 6 mobilních telefonů Motorola RIZR Z3 s tapetou Black Eyed Peas a vyzváněcí melodií „More“. Stačí poslat smskou kód, ukrytý pod víčkem lahve. Pokud nebudete mí to štěstí, automaticky vyhráváte buď tématickou tapetu či vyzváněcí tón, obojí ke stažení na stránkách www.pepsi.cz. Tam také najdete pravidla a info k další soutěži - „Mixuj s Pepsi“ a to včetně potřebných samplů a mixážního pultu. Tentokrát jde o nejlepší remixy skladby „More“ a vyhrát můžete cestu a vstupenky na koncert a následnou after party se skupinou The Black Eyed Peas v Budapešti, který v rámci jejich celoevropského turné proběhne 16.září 2007.

foto

Jak říká jeden ze členů kapely, producent Will.i.am: „Když nás Pepsi oslovila s nápadem ke spolupráci, šlo nám především o to, jak do projektu maximálně zapojit naše fanoušky. To se myslím podařilo na sto procent.“ Značka Pepsi má dlouholetou tradici spolupráce na hudebním poli. V nedávné minulosti byly jejími tvářemi největší hvězdy světové pop music: Beyonce Knowles či Christina Aguilera.

V letošním roce si s The Black Eyed Peas můžete zahrát i vy.
Black Eyed Peas, několikanásobní držitelé platinové desky a tří cen Grammy, dosáhli statutu celosvětové senzace svým třetím albem nazvaným Elephunk v červnu roku 2003 (obsahuje hitparádovou jedničku – hit „Where Is the Love?“ a skladbu „Let's Get It Started“, oceněnou Grammy v kategorii rap). Po něm následovalo první crossoverové album Monkey Business, které vedlo žebříčky v kategorii pop i R&B a v roce 2005 dosáhlo trojplatinových prodejů; album přineslo tři megahity – „Don't Phunk With My Heart“, „My Humps“ a „Pump It“. Kapela Black Eyed Peas je příkladem mimořádného úspěchu v mezinárodním měřítku; nosičů s jejich hudbou se po celém světě prodalo přes 17 milionů kusů.
 
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Dan
17. 07. 2007 | 00:41:22
+0 | -0
LOL a pak že tiskovky neprodáváte :))))))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika