FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Severní vítr 2007

Festival Severní vítr 2007
18. 07. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
4. srpna 2007 od 10.00 hod v Litoměřicích v prostorách Výstaviště Zahrada Čech. Jedinečný koncept festivalu daný spojením sportovního a hudebního vyžití, umožňuje zapojit co nejvíce návštěvníků přímo do dění festivalu.
Stejně jako v předchozích letech si budou odvážní návštěvníci moci vyzkoušet adrenalinové atrakce, jako například horolezeckou stěnu, surf simulátor nebo bungee running. Na toho, kdo preferuje herní konzole, budou v GameZone připravena PSP, PS2 a PS3 od Sony.

Dramaturgové hudební části festivalu připravili příjemné překvapení - letos poprvé budou postaveny tři stage, což znamená, že kromě adrenalinového vyžití bude i více hudby. Hlavním důvodem pro rozhodnutí o rozšíření produkce byla možnost využití nového místa konání - areálu výstaviště Zahrada Čech. Kromě scén s živou produkcí „Main stage“ a „Krušovice Music Hall“ přinášíme letos premiérově také „Drum´n´base Area“, kde budou v pavilonu, speciálně vyzdobeném pro tuto příležitost, k poslechu JA-NE, Igraczech, Touchwood, Fanatik, Chanzzee a další. To vše za doprovodu speciální světelné a multimediální show.

Letošní ročník bude kromě kvalitních českých kapel nabitý také zahraničními hosty. Návštěvníci se mohou těšit na slovenské RUMBURAX, polskou CHAQMU či německé The Flying Windmill.

Z domácí scény vystoupí Existence, Magma Hotel, Animé, Dive, Crashpoint, The Switch, Atari Terror, HC3, Demaja, X Core, a další. Vrcholem festivalu pak bude úspěšná maďarská formace SUBSCRIBE, která má za sebou hraní s takovými legendami, jako jsou Deftones, Pro-Pain, či Messugah.

Během přestávek mezi jednotlivými kapelami mohou návštěvníci shlédnout různé exhibice např. flatland a streetstyl, což je akrobacie a jízda na speciálně upravených kolech, sólo ukázky footbagu, vystoupení skupiny Abadá Capoeira Liberec s ukázkou brazilského tanečního bojového umění, která v minulých ročnících sklidila veliké úspěchy a spousta dalšího vyžití. Jako v předchozích ročnících proběhne i letos během dopoledne SK8 contest za doprovodu DJ´s a MC´s, dále turnaj tříčlenných družstev ve footbagu, paintballový turnaj a turnaj ve stolním fotbálku. Z úspěšných absolventů atrakcí a vítězů soutěží a turnajů se budou losovat dva šťastlivci, kteří vyhrají singl seskok padákem, včetně patřičného proškolení, v celkové hodnotě 10tis.Kč. Tyto našemu festivalu laskavě věnovala firma Aeroklub Říp.

Dále můžete na festivalu navštívit čajovnu „Létající slunečnice“, ochutnat vegetariánské občerstvení, zahrát si stolní fotbálek, případně si nechat zkrášlit tělo ve Warrior Tatoo Area.
Toto všechno zažijete na VII. ročníku festivalu SEVERNÍ VÍTR. Celý areál je bezbariérový, držitelé ZTP a ZTP/P s doprovodem mají vstup zcela zdarma. Dobrá zpráva pro držitele karet ISIC, ISIC SCHOLAR, ALIVE (IYTC), ITIC, Staff card GTS int. je, že mají slevu na vstupné ve výši 50,-- Kč, a to jak v předprodeji, tak přímo v den konání akce. Vstupenky si můžete objednat i online na www.predprodeje.cz. Všechny ostatní podrobnosti hledejte na www.severnivitr.cz
 
SEVERNÍ VÍTR 2007

SEVERNÍ VÍTR 2007

Sobota 4. 8. 2007
předprodej 200 Kč, na místě 300 Kč
Vystupují:
-NE, Igraczech, Touchwood, Fanatik, Chanzzee, Rumburax, Chaqmu, The Flying Windmill, Existence, Magma Hotel, Animé, Dive, Crashpoint, The Switch, Atari Terror, HC3, Demaja, X Core a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |