Valentino Kanzyani odstartuje v Brně Elektru

Valentino Kanzyani odstartuje v Brně Elektru

20. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S blížící se klubovou sezónou dává o sobě vědět čím dál více brněnská Fléda. Ta v tuto chvíli prozradila headlinera první Elektry, která proběhne 28.9. Bude jím slovinec Valentino Kanzyani, kterího doplní rezident Orbith, Diome, Fedor a Tommy.
Dle staré alchymistické teorie se tři základní principy projevují skrz 4 elementy a Elektra se dle nich začne odvíjet, ze smrti jednoho elementu je zrozen element jiný, ze smrti jedné Elektry bude zrozena další. 28. září se Fléda promění v oheň, reprezentovaný trojúhelníkem, trianglem se špičkou nahoru. Trojúhelník, triangl, nás bude provázet celou sezonou až do jeho odhalení a pochopení. Valentino Kanzyani odstartuje celý ten "sezónní rok", celou Elektra season, kde se přemění projekce z klasického promítání za DJem, dekorace vás povedou za ruku a nadupanější zvuk bude rozvibrovávat všechny na maximum. Pamatujte si - hlavní prvky a symboly Elektry jsou žárovka a 4 elementy kolem ní.

valentino kanzyani

Valentino Kanzyani: Společně s Umekem a Laibach vyvozní artikl této malé země. Hned první deska, kterou vydal a to pod názvem Recycled loops (produkoval společně s UMEKem) vyšla na Anglickém labelu Primevil a přinesla mu nevídaný ohlas. Zakládá svůj vlastní label "Recycled Loops" a hned s prvním deskou sklízí obrovský úspěch. Britský časopis Music ji vyhlašuje jako singl měsíce. Suveréně největšího úspěchu se dočkal jeho další sólový počin House Soul EP, který vydal na labelu Carla Coxe In Tec Records. Tuto desku si oblíbili takoví techno Djs jako Dave Angel nebo Laurent Garnier. Poslední dva roky se v kuloárech již potichu hovoří o tom, že Kanzyani začíná svého slavnějšího parťáka Umeka pomalu i převyšovat .

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELEKTRA

Pátek 28. 9. 2007
Vstup: Předprodej 200 Kč, na místě 250 Kč
Vystupují:
Valentino Kanzyani, Orbith, Diome, Fedor, Tommy, Tommi Vega, Shala, Louis Elio
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Soutěž s Elektrou - 28.9.
1. cena: 1 x Parfem Fahrenheit nebo Sunheat, Triko Elektra a 1 x 2 vstup, 2.cena: Triko Elektra a 1 x 2 vstup, 3.cena: 1 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika