Novinky v klubu Fabric

Novinky v klubu Fabric

28. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Prázdninovou měsíční přestávku využil klub Fabric k dalšímu vypelepšení klubu, takže pokud jste z ostravského okolí, určitě vás tyto změny budou zajímat.
Fabric: Od Září vám budou dělat pravidelně společnost 4 LCD televizory, které budou propojeny s projekcí a jako třešničku na dortu live cam, která bude zachycovat práci djs, ale i atmosféru parties. To, co mnoho klubů podcenilo a stále podceňuje jsou toalety. V našem případě se jedná o opak a tak místnost, kde každý z nás tráví mnoho času prošla zásadní rekonstrukcí ve spolupráci s nadnárodní společností Laufen. Zlepšení také dostál i zvukový park, který konečně obsáhne celou délku tanečního prostoru. Brzy také projdou drobnými úpravami webové stránky klubu a také grafika našich vizuálů se posunula o notný kus vpřed.

A program klubu? V anketě, která na webu běží téměř 3 měsíce jednoznačně zvítězil Trance, v jehož duchu se ponese podzimní 3G, samozřejmě tradiční party Crystal, ale i další, připravované trance parties se zahraničními djs. O další místa se dělí styly House, Drum n´Bass, Progressive a Techno a o žádný ze zmiňovaných stylů rozhodně nepříjdete v podobě tradičních a oblíbených parties Evolution, Slim Slam Drum, Much Louder, Acapulco, či Genetix! Pozadu nezůstane ani stále oblíbenějsší akce Michael Burian Special, jejíž 3. pokračování připravujeme v Říjnu. A nesmíme zapomenout na početnou základnu příznivců dua dj Peet&Tommy Rogers, ani ti nezůstanou ochuzeni a jako bonus dostanou 2.díl Fabric promo cd, které si odbyde křest 29.9. Věříme, že se vylepšeném Fabricu budete cítit ještě lépe, než tomu bylo do poloviny roku 2007.

 
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika