Miss Behavin v Radosti FX

Miss Behavin v Radosti FX

05. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Miss Behavin‘, DJka a producentka, která je podle časopisu IDJ jednou z padesáti nejtalentovanějších dýdžejek světa, vystoupí již tento pátek 7.9. v klubu Radost FX. Miss Behavin‘ má za sebou vystupování po boku takových hvězd, jako je Judge Jules, Sonique nebo Brandon Block.
Díky svému talentu si zajistila vystupování v klubech po celém světě. Kromě USA a Kanady stojí za zmínku vystupování v JAR, Bahrainu nebo na Novém Zélandu. Miss Behavin‘ je možné vidět za mixážními pulty od jedné hodiny ranní.

Miss Behavin’ je rezidentkou mezinárodního turné Love House & Charlys Angelz. Kromě mixování si velice dobře uvědomuje potřebu „být viděna“ a rozhodla se spojit svou tvář s prvotřídním výrobcem DJských potřeb, společností Sennheiser, a propůjčila tak svůj obličej pro kampaň na vysoce kvalitní sluchátka HD25. V uplynulém roce se její portfolio spolupráce rozšířilo na takové značky, jako jsou Armani, Stella McCartney nebo Heineken či Smirnoff Ice.

Jako producentka dosáhla největšího úspěchu se skladbou Such a Good Feelin‘, která se po svém uvedení okamžitě vyšplhala na 6. příčku anglické Dance Chart. Píseň byla zařazena na celkem 10 tanečních kompilací a dočkala se svého loňského znovuvydání. Nečekaným, ale o to více váženým výsledkem byla nominace na Brit Awards. V nedávné době podepsala smlouvu s věhlasným labelem Audio Freaks a společně s projektem Soulshaker připravili píseň Stuck On You, která aspiruje na to, stát se houseovou hymnou, a která bude vydána koncem letošního roku.

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

POSH!

Pátek 7. 9. 2007
Vstup: Holky do 23:00 hodin zdarma
Vystupují:
Miss Behavin (UK), Texx
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika