Coca-Cola PopStar 2005

Coca-Cola PopStar 2005

01. 07. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Vítězem 3. ročníku hudební soutěže Coca-Cola PopStar 2005 se stala skupina Temperamento!!!
Skupina Temperamento se stala vítězem třetího ročníku hudební soutěže Coca-Cola PopStar. Rozhodla o tom porota soutěže v čele s hudebníkem Davidem Kollerem na závěrečném finálovém koncertě, který proběhl 30. června 2005 v pražském Lucerna Music Baru

Vedle vítězné skupiny se do tohoto finálového kola soutěže probojovaly a v rámci finálového večera zahrály kapely NIL a ON AIR.Koncert byl volně přístupný veřejnosti a kdo přišel, mohl si kromě tří finalistů také poslechnout kapelu Sunshine. Ta jako host večera zahrála přítomným návštěvníkům během rozhodování poroty.

"Vítězství v soutěži je pro nás třešničkou na dortu. Byli jsme šťastní už za postup do finále a za možnost zahrát si před plným Lucerna Music Barem", řekl po vyhlášení výsledků Azi, zpěvák a frontman Temperamenta. Posluchače chce Temperamento oslovit především lehkostí a pochopitelně i temperamentem. "Doufáme, že na naší desku přichystáme spoustu dalších pěkných písniček a posluchače bude naše muzika bavit," řekl k dalším plánům frontman Azi.

Temperamento nevyhrálo jen u odborné poroty, ale také i u diváků. Ti měli možnost hlasovat pro svou oblíbenou kapelu a udělit tak Cenu diváků. Na Temperamentu jako na nejlepší kapele letošního ročníku Coca-Cola PopStar 2005 se tak shodla porota i fanoušci. Porotce Roman Šiser Brand Activation Manager ze společnosti Coca-Cola při vyhlášení výsledků ocenil potenciál všech tří finálových kapel. "Jsme rádi, že můžeme touto formou pomáhat nadějným začínajícím kapelám otevřít brány do světa hudby," dodal.

Temperamento

[IMG]http://www.redakce.poslouchej.net/obr/temp.jpg[/IMG]
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika