Pardubický L-klub zažije akci roku !

Pardubický L-klub zažije akci roku !

17. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (4)
Už mnohokrát se otevřely brány pardubického L-klubu v rámci nějaké zajímavé taneční akce a nelze se tedy divit, že je na řadě jedna z největších událostí v historii tohoto známého party prostoru.
Agentuře DC promo se nejen podařilo zajistit pro vás celý klub, což znamená ještě lepší bary, občerstvení a bezproblémový průběh akce, ale hlavně zabookovat jednoho z nejrespektovanějších djs a producentů světa, velkou osobnost a skvělého člověka… Jak už většina z vás ví, v pátek 19.října přijede do Pardubic odehrát svůj set Dave Clarke.

Pro někoho je to démon, pro někoho ďáblův techno advokát a pro někoho techno master, ale ve výsledku znamená jeho vystoupení vždy jen jedno – absolutně profesionální přístup k hudbě, excelentní práci s gramofony, famózní kombinaci různých odnoží techna a hlavně jedinečnou atmosféru, do které Dave dostává návštěvníky snad na všech akcích, kde hraje.

Dave Clarke se vždy soustředí pouze na to hlavní, tedy hudbu a to, jak ji vnímá celé publikum před ním. Záleží mu na každé maličkosti a to při jeho neskutečném rozvrhu, na který poukazuje i to, že má dokonce doživotně rezervované zlaté místo v letadlech British Airways.

Dave Clarke na Monegros Desert Festival 2007

Dave Clarke bude 19.října rozhodně tou největší hvězdou Pepsi main stage pardubického Indoor festivalu , ale určitě ne jedinou.. a ani ne jedinou výjimečnou. O výjimečnosti se totiž dá mluvit i u dalšího hosta, protože mezi dívkami v této profesi je jen málo těch, kterým se podařilo opravdu prosadit a to dokonce mezinárodně, jako to dokázala djka Lucca. Ta se během své bohaté kariéry dostala až k produkci na vlastním labelu Sound of Acapulco, kde nedávno vydala desku “Bodydance“ společně s Christianem Fischerem. Stejně s tím byl natočen i videoklip, který režíroval autor videoklipů Fatboye Slima. Ten si můžete pustit přímo na tiulce webu Luccy www.lucca.cz a rozhodně si ho pustit musíte, pokud si chcete zkusit zahrát o super ceny od partnerů v rámci první soutěže k Dave Clarke Indoor festivalu.. Otázku najdete níže v této zprávě…

No a mohli by na akci jako Cyberfuck v Pardubicích chybět miláčkové? Rozhodně ne! Už nyní se zpevňují stěny a zesilují okna, neboť ze Slovenska přijedou L-klub rozdunět, rozsekat, rozštípat a úplně nejvíc technozmáknout pánové Toky & Boss a za domácí Džejár, Lord Space a Deepdance.

Pokud jste dočetli až sem a máte rádi dobrou taneční hudbu, tak už teď tušíte, že to bude pěknej mazec, výborná muzika a bomba mejdan… Ale pozor, my ještě nekončíme!!

Není žádnou novinkou, že techno stage na parties DC Proma začíná příjemným house & breakbeat warm up setem.. Poprvé v historii se tohoto čestného úkolu ujme pražský dj, resident klubu Roxy, moderátor Radia 1 a expert na house & breakbeat music příjemno – Dan Cooley.

Juanita Juarez - Rhodes Island

Kromě detailně promyšleného line up bude přichystána úplně nová visuální stránka party v L-klubu. Můžeme naznačit, že půjde o speciální využití plasmových obrazovek, umístění pláten a osvětlení celého prostoru. Další podrobnosti se dozvíte na začátku října, kdy světelní a vj architekti dokončí projekty, na kterých momentálně velmi usilovně pracují.

Nová vizualizace se bude týkat i druhé Lipton jungle stage, kterou od soumraku až do úsvitu obsadí luxusní domácí sestava djs a mcs. Její představení si necháme až do příští zprávy a teď vám dáme možnost vyhrát pár super cen od partnerů v úplně první soutěži k akci Dave Clarke indoor festival 19. října v L-klubu Pardubice.

Tři z vás, kteří správně zodpoví otázku a budou vylosováni, vyhrají 3x útratu na baru za 1000,-kč + každý 2 volné vstupy na akci.

Otázka: Jaký nápis napíší Luccanauti jako poslední laserem na zeď domu ve videoklipu “Lucca – Bodydance“ ? Odpovědi posílejte do 28.9. na email info@dcpromo.cz . Uveďte vaše jméno, email, město a věk.

www.dcpromo.cz/daveclarke
Dave Clarke indoor festival
Pátek 19.října 2007
Open/start 20.00, End 06:00
Výstaviště ABC/L-klub, Štolbova 2665, 530 02 Pardubice.

Main Pepsi stage:
Dave Clarke / UK
Dj Lucca / CZ
Toky vs Boss / SK
Dan Cooley - open warm up house set
Džejár
Lord Space
Deepdance

Lipton Jungle Stage
Katcha + Mc Jacob
Brooklyn aka Juanita Juarez
Sayko
Akira vs Anakin
Mr.Pupitz

Vstupenky:

on line: www.rave.cz/shop/cyberfuck.php

Na místě 350,- Kč, po 22.00 hodině 400,- Kč. 
Využijte výhodné ceny vstupenky v předprodeji za 299,-kč včetně manipulačních poplatků. 
Kupujte pouze vstupenky u oficiálních prodejců uvedených níže.

Vstupenku můžete zakoupit i ve všech pobočkách společnosti Ticketportal v České republice - www.ticketportal.cz

Další předprodejní místa:

Hotel Mědínek
Kutná Hora, Palackého nám. 316, tel.: 327 512 741

SKATE + SNOW SHOP
Kolín 3, Legerova 277, tel.: 731 471 461

Musicland
Praha 1, 28. Října 8, tel.: 224 218 911

Escape board shop
Pardubice, Jindříšská 828

Escape board shop
Hradec Králové, Švehlova 523

Terarium Skate Shop
Chrudim, Filištínská 20, tel.: 604 165 787

Informační Centrum Svitavy
Svitavy, Nám. Míru 48
tel.: 461 534 300
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

L-KLUB INDOOR FESTIVAL

Pátek 19. 10. 2007
Vstup: předprodej 299 Kč, na místě 350 Kč, po 22.00 hodině 400 Kč
Vystupují:
Dave Angel, Surgeon, Lucca, Toky vs Boss, Dan Cooley, Džejár, Lord Space, Deepdance, Katcha + Mc Jacob, Brooklyn aka Juanita Juarez, Sayko, Akira vs Anakin, Mr.Pupitz
Další informace
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Petr
22. 09. 2007 | 13:25:30
+0 | -0

Clarke

To je samozrejme vec nazoru. My se budeme snazit Daveho pozadat o starej dobrej funky techno set.-)
Jana
21. 09. 2007 | 11:00:40
+0 | -0

Docela mě zklamal

Tento rok jsem ho viděla na Pohodě a musím říci, že jsem byla docela zklamaná:-(
HMmmm
18. 09. 2007 | 12:53:00
+0 | -0

a kde to je?

tuhle část Prahy neznám :-))
123
18. 09. 2007 | 10:19:39
+0 | -0
tak to bude pecka, už se těším..
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika