Aero NASLEPO

Aero NASLEPO

16. 09. 2007  |  Autor: Pierre  |  Komentáře (1)
Chcete zažít něco nevídaného a originálního? Přijďte 19. září do kina Aero, aniž by jste věděli, který film shlédnete. Výběr se svěří bezvýhradně do rukou dramaturgů kina Aero, kteří se divákům pokusí připravit nevšední a překvapující zážitek.
Naslepo
„Dramaturgie večerů „NASLEPO“ se bude skládat pouze z filmů, které pravděpodobně diváci neměli vůbec šanci v kinech vidět. Půjde o filmy, které nás nějakým způsobem zaujaly, avšak nenašly si cestu do distribuce, a tak zůstaly pro běžného diváka naprosto neznámými,“ poodhalil roušku tajemství Ivo Andrle, programový ředitel kina Aero.
 
Bez placení
Piloti kina Aero ale nehodlají uvádět diváky do tak velkého rizika, a proto se na večerech „NASLEPO“ nebude vybírat před vstupem žádné vstupné. Diváci budou naopak platit až po zhlédnutí filmu, a to podle toho, jak na ně uvedený film zapůsobil.
„Jsme připraveni na všechny alternativy. Pokud bude mít divák pocit, že se jednalo o nejhorší film v jeho životě, nemusí samozřejmě platit vůbec. Naopak, pokud předvedený film změní někomu život a udělá z něj rajskou zahrádku, výše vstupného si pro takové případy směrem nahoru neklade žádné limity,“ doplňuje Jiří Šebesta, PR a marketingový ředitel kina.
 
A pivo zdarma
Riziko spojené s takovou dávkou důvěry vůči kinu se piloti Aera pokusí zmírnit ještě jedním pravidlem. Pokud některý divák během prvních patnácti minut zjistí, že už uváděný film viděl a odejde ze sálu, jako kompenzace za ušlý čas a námahu mu Aero nabídne zdarma drink v aerobaru.
 
Kino Aero proslulo originálním přístupem ke skladbě dramaturgie a specifickou komunikací se svými diváky. Aero NASLEPO je dalším projektem pro věrné fanoušky. Začínáme 19. září a každý další měsíc bude program kina Aero obsahovat alespoň jednu projekci Naslepo.
 
 
A tím novinky nekončí
Během podzimu hodlá kino AERO zavést ještě pravidelná nedělní filmová odpoledne pro rodiče s dětmi nebo projekt FILM JUKEBOX, který umožní divákům aktivně ovlivňovat dramaturgii kina prostřednictvím speciálních internetových stránek.
Aero - 19. září - 20:30
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

18. 09. 2007 | 22:54:46
+0 | -0

Fajn to jsem rád

Kino Aero si u mě vždycky našlo místo, prožil jsem v něm prakticky celej třeťák a pívo tam maj dobrý. Jejich program má vždycky něco do sebe a právě díky kinům jako je Aero se AKK (Art-Kino-kultura) ještě stále drží při životě vedle těch dnešních monumentální Paláců. Jen chci vidět, kolik lidí bude chodit pro pivo že už to znaj, bojim se abych to nebyla většina sálu... né kvůli filmu, ale kvůli dnešní chamtivosti...
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika