Víkend v ROXY

Víkend v ROXY

19. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento víkend Vás čekají dvě tradiční klubovky. V pátek BUSH v podání drum n bassových DJů YAK GLYON & CONTACT z Rakouska. V sobotu pak ZEN se speciálním hostem, kterým bude Yiannis Douskos z Řecka.
BUSH

Tento pátek nás poctí návštěvou průkopníci drum & bassu ze sousedního Rakouska, kteří se na domácí scéně o svou pověst rozhodně nemusí bát. Jejich zastavení v Roxy bude přesně týden po jejich společném hraní s Commix (Metalheadz), což je jen jedna z mnoha hvězd, které si zvou na své pravidelné parties do klubu Pasthof, kde jsou zároveň i rezidenty a kde svým hraním baví od roku 2002 minimálně celé Horní Rakousko.

V podání SSC se můžeme těšit na pestrou směs od poklidného „lámání“ až po opravdu tvrdší „otevřené zlomeniny“. Společně s nimi vystoupí další člen DJ Contact.

Z českých řad samozřejmě nebude chybět rezident DJ Ghonzales (roxy booking), dále Brooklyn (subtitles rec., roxy booking) & Kubatko (kubatko.info). V chilloutu na vás dohlídne Luke Skunkwalker & Petr-Ik (breakbeat.cz).

Vstup na páteční mejdan je do 23:00 za 100,-, později za 150,-. Začátek klasicky ve 22 hodin.

Special guests SERIOUZ SERIEZ CREW:
DJ YAK & DJ GLYON & DJ CONTACT (AT)
Resident DJ GHONZALES (roxy booking)
Guest djs: Brooklyn (subtitles rec., roxy booking) & Kubatko (kubatko.info)
Chill out djs: Luke Skunkwalker & Petr-Ik (breakbeat.cz)
Vj: Sheba

21.09.2007
ROXY
start 22:00


ZEN – Greece Edition!


Na sobotní ZEN tentokrát zavítá z Řecka Yiannis Douskos, zakladatel projektu Dousk, který momentálně doplňuje hvězdy progressive stylu na labelu Bedrock Records.
Yiannisova spletitá cesta k tomuto žánru začala už ve dvaceti letech, kdy dokončil studia klasické hudby, jazzu a produkování elektronické hudby. V roce 1998 si vyzkoušel si vystupování v rádiu, kde také začal kariéru hudebního producenta.

Jeho skladby jsou v kořenech ovlivněny např. tanečními styly ze 70. let, progresivním rockem a z 90. let formami techna a breakbeatu. Jeho aktuální tvorba je však ve stylu progressive, kde si vydobyl velký respekt hned s debutovým albem D.I.Y. (2005, Klik Records), které sklidilo na scéně velmi kladné ohlasy od všech renomovaných kritiků. Z několika ohlasů na jeho album zmiňme např.:  "Great album, nice selection of varied tracks. The best for me are ROBOT / FLORENCE / CHRYSALIS / BUSMEKANIK" - Anthony Pappa

„"Greek producer Yiannis Douskos has delivered an excellent debut album for his native Klik Records that shows why he is one of the biggest talents in progressive circles at the moment.“ - IDJ Magazine.

D.I.Y. album rating: 9.0 / 10.0 – 365mag.com

Při Yiannisově premiéře před českým publikem nebude samozřejmě chybět ani rezident Michael Burian (michaelburian.com) a Roman Rai (roxy booking, solstice rec.). V chilloutu budou hrát (nejen pro medvěda) Airto & Lillou.

Těšit se můžete ani nové dekorace, plazma projekce a speciálně upravený a posílený světelný park!

Vstup na sobotní mejdan je do 23:00 za 100,-, později za 200,-. Začátek klasicky ve 22 hodin.

Special guest: DOUSK (greece, bedrock rec., myspace.com/dousk)
Resident djs:
MICHAEL BURIAN (michaelburian.com) & ROMAN RAI (roxy booking, solstice rec.)
Chill out djs: Airto & Lillou
RESIDENT VJ: 000333 (MIMO-TV)
COLOR LASER & PLASMA VISION & SPECIAL LIGHT DESIGN
Vstup 100czk do 23:00, po 23:00 vstup 200czk.

22.09.2007
ROXY
start 22:00


INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH

Pátek 21. 9. 2007
Vstup: Vstup 100czk do 23:00, po 23:00 vstup 150czk
Vystupují:
Special guests SERIOUZ SERIEZ CREW: DJ YAK & DJ GLYON & DJ CONTACT (AT), Resident DJ GHONZALES (roxy booking), Guest djs: Brooklyn (subtitles rec., roxy booking) & Kubatko (kubatko.info), Chill out djs: Luke Skunkwalker & Petr-Ik (breakbeat.cz)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Bush, 21.9. v Roxy
2 x 2 vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika