Další jména říjnové Discovery

Další jména říjnové Discovery

23. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již 19.10. se uskuteční další pokračování jediné pravidelné technoparty západních Čech, party Discovery. Na tento díl přijal pozvání rakouský producent a DJ Mario Ranieri.
Největší plzeňský klub Alfa (Americká 17) se už pomalu začíná připravovat na další díl technoparty Discovery, která se v poslední době stala jedinou pravidelnou techno akcí v našem regionu. Již během léta přicházely signály, že Discovery se bude do Plzně snažit vozit kvalitní zahraniční umělce, převážně stylu techno, kteří do našeho města stále nejezdí nikterak pravidelně, jako třeba do Brna, Prahy, či dalších měst. A zdá se, že daný „slib“ pořadatelů se začíná naplňovat.

Hlavním hostem příštího dílu Discovery, který se odehraje v pátek 19.10. v plzeňské Alfě, bude známý rakouský techno dj a producent, majitel labelu Schubfaktor a jedna z hlavních postav evropského i světového hard techna, DJ Mario Ranieri. Vedle něho se postaví za gramofony jedna z krásek české taneční scény, DJka, která velmi často vystupuje třeba v Německu ale i dalších evropských zemích a která jako jedna z mála Čechů vystupovala např. na německé Love Parade, spolumajitelka labelu Article, DJ Ladida. Třetím hostem říjnové Discovery bude v Plzni zdomácnělý holandský techno nadšenec, DJ Lito. Plzeňský sound bude reprezentovat sehrané techno duo Jamal DJs a za pořádající agenturu DJ Martin Wind.

Vedle našláplé muziky bude Alfa vybavena přídavným soundsystémem od síle 16 kW, rozmanitým světelným parkem včetně laseru a dalších věcí a samozřejmě i kvalitní videoprojekcí od OrbTV.net. Lístky jsou k dostání v předprodeji za 150,- a na místě pak za 200,-. Seznam předprodejních míst a další info bude zveřejněno co nejdříve.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DISCOVERY

Pátek 19. 10. 2007
Vstup: Předprodej 150 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
Mario Ranieri, Ladida, Lito, Jamal Djs, Martin Wind,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika