Smash - Wilsonic Edition

Smash - Wilsonic Edition

23. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Na návrat klubové sezóny reagují také Machine Funck s dalším pokračováním party Smash, ktera proběhne 12.10. v holešovickém klubu Cross.
Na horní stage beztak přijal pozvání týpek natolik seriózní, že se o něm snad ani nesluší vtipkovat (no, aspoň prozatím, uvidíme ve druhé tiskovce..hehe). Potlesk pro neúnavného propagátora inovativní & tzv. advanced muziky a duchovního otce bratislavského festivalu Wilson:c, dámy a pánové, mr. Tibor Holoda. Aby toho Slovenska nebylo málo, přihodíme ještě jeho parťáka, který sám o sobě šíří kolem tolik pozitiv energie, že vtipkovat je úplně zbytečný. Tedy freestyle freak dj Junior. A jak to bude stylově? Podrobnosti odhalíme už brzo, ale rozhodně pestrá směska, kor když nahoře zahrají i Machine Funck.

Stále nám chybí něco extra, něco mňam. Na druhé stage necháme excelovat projekt Anhedonia, tentokrát ale trochu jinak. Naživo odehraje exkluzivní ambietní set, který bude jak na míru šitý pro chillout stage. Po zbylý čas bude dole v Crossu kralovat Sukulent Sound System, neuvěřitelná banda „mechanických selat“ z jižních Čech. Vzhledem k tomu, že přijedou na svých sněžných rybách, všichni ve varných čepicích a určitě si nezapomenou pověstné ořezávátko na propasti, o legraci bude určitě dokonale postaráno! No a my? Tak my sami jsme takovej chodící vtip na čtyřech nohách, neasi... A heslo? Intergalaktické superpraso!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SMASH WILSONIC EDITION

Pátek 12. 10. 2007
Vstup: 50/90 Kč
Vystupují:
Tibor Holoda, Junior, Anhedonia, SS feat. Resolut, Awacs, S-cat, Skypper, live djembe a didgeridoo
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
obcese
24. 09. 2007 | 19:36:12
+0 | -0

TO VYPADÁ DOBŘE!!

sakra dobře.
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika