Kontrafakt pokřtí nové album v Abatonu

Kontrafakt pokřtí nové album v Abatonu

01. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po úspěšných albech E.R.A. a Bengoro se dostává ven nové album Bozk Na Rozlúčku. Stejně jako Bengoro i tenhle album vychází na labelu Tvoj Tatko Rcords na přelomu září a říjnu 2007. Deska bude dle slov kapely obsahovat materíál od nejvýraznějších producentů v Československu a objeví se i beat od amerického producenta Catalyst.
Album obsahuje 17 tracku. O texty se postarali výhradně Rytmus & Ego. Dle jejich vlastních slov by jsme měli očekávat mnohem vyspělejší a osobnější materiál jak po hudební tak i po textoví stránce. Jako pilotní singl, ke kterému se natočilo zatím údajně nejdražší video hip hop scény pouští Kontrafakt ven skladbu „Život Je Boj“, který bude už velice brzy ke shlédnutí a ke stažení!

V součastnosti jsou KF na čele s Rytmusem bezpochyby nejlepší a nejprogresivnéjší hip hop kapelou na Československé scéně. Důkazem jsou prodeje desek, videoklipy a dosažení všech možných cen včetně Slovenské obdoby - Slavika Aurel 2007, zlatá i platinová deska za prodej alba E.R.A. a ty samý ceny za solo album Bengoro.

Fenomén zvaný Kontrafakt se valí už několik let napříč Československem, Polskem, Německem a taky Amerikou čehož dúkaz je třeba klip ke skladbě „ Cigánsky Sen“, který byl komplet natočený v ulicích New Yorku.

Album „Bozk Na Rozlúčku“ je bezpochyby nejočekávanější událost na slovenské i české hip hop scéně. Kapela příjíždí do Prahy aby zde v Klubu Abaton pokřtila nový album za podpory Nironica a super producenta Wiche.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIP HOP ALLSTARS

Sobota 3. 11. 2007
Vstup: 220/290 Kč
Vystupují:
Kontrafakt, Nironic & Wich, Mike Trafik & Orion
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika