Páté vydání Czechpointu už 2. listopadu

Páté vydání Czechpointu už 2. listopadu

04. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pátek 2. listopadu, klub Abaton a dalších 25 českých djs na 4 stylově různorodých scénách, toť základní parametry dalšího nadcházejícího CzechPointu, multižánrově zaměřeného mejdanu, který pro vás už popáté připravuje pražská Nextwave Production.
Po velmi vydařeném zářiovém díle tak na sebe jeho další vydání nenechává příliš dlouho čekat a už brzo se tak opět budete moci vrátit na místo, kde si pod jednou střechou můžete zatančit nebo prostě jen poslechnout spoustu kvalitní taneční muziky z podrukou našich domácích djs. Ti vám naservírují i nyní už tradičně drum´n´bass, techno, psytrance a pro tentokrát nově i breakbeat, okořeněným špetkou toho electra a minimalu na chill out stage.
 
Začněme ale pěkně „od zhora“. Hlavní drum´n´bassové pódium se nyní ponese celý večer ve znamení djských soubojů. Ty na vás budou čekat hned čtyři. Nebudou to však souboje kdo z koho, naopak, všichni potáhnou za jeden provaz a společným cílem bude vás pobavit jedinečnou kombinací dvou rozdílných mixovacích technik a spojením různých drum´n´bassových desek. Jediným vlkem samotářem bude dj Rudeboy, který na začátku večera vše nachystá pro už první přicházející dvojičku djs - Reverb vs. Mystif. Ti se nedávno představili rovněž ve společném setu na akci Rollingbass 5Bunkru Parukářka a dokázali, že jsou dokonale sehraným párem. Střídat za gramofony je bude další povedený páreček djs - Kyanid vs. Ark a nelítostná jízda bude pokračovat. Jako další pak bude nachystán česko - italský souboj, bok po boku se totiž postaví duo djs - P.no vs. Frock, z nichž právě P.novi koluje v žilách částečně taky horká italská krev. Posledním soubojem bude souboj dvou služebně nejmladších djs - Sayuz vs. Stantha z pražského uskupení Rollingbass. Oba aktuálně tíhnou především k jump upu, tech stepu a neurofunku, takže pořádnej jungle nakonec je zaručen.
 
Z dvou různých, vzdálených koutů naší republiky do Prahy na další CzechPoint zavítají dvě velmi zajímavé postavy českého techna - dj Home a dj Hyde. Dj Home letos vytvořil skvělou atmosféru na techno stage na Summer of Love a hravě svým setem převálcoval i některé zahraniční „stars“: Zcela nepochybně se tak bude na co těšit, stejně tak jako v případě dje Hydea, který drtí převážně moravské technaře v klubu Fabric a v Praze vystoupí po delší době. Dj Vojtech dříve patřil k naší tecnno špičce, ale v posledních letech začal své aktivity směřovat také jiným směr, ale stejně tak, jako se nezapomíná jezdit na kole, tak ani gramofony nejsou problém a o to zajímavější bude jeho mimořádné vystoupení na tomto CzechPointu. Line up na této stage ještě doplní djs z pořádající NextwaveUnit, Wector a Zviry. a pravá, nefalšovaná techno masáž bude dokonána.
 
Novými tvářemi na třetím psytrancovém pódiu tentokrát budou dj Slater, dj Searcher, dj Flundr a také dj Cyrax, který měl původně vystoupit už na minulém CzechPointu, ale nakonec tedy až nyní po boku svých kolegů ze Zeropoint crew a zároveň rezident djs této stage, kterými jsou djane Lolla a dj Zbora. Prostor této stage samozřejmě opět ozdobí množství UV dekorací a podobné oku lahodící vychytávky, bude si zde možno koupit nějaké to stylové tričko, mikinu a módní doplňky, či se posilnit zcela přírodní cestou na přítomném space baru.
 
Reggaečko, které mělo své místo na čtvrté alternativní scéně na minulém CzechPointu, tentokrát uvolní své místo pro další nový styl, premiérově se tak můžete těšit na další nalomený rytmus - breakbeat, který, jak už bylo naznačeno, bude okořeněn díky vystoupení velmi zajímavého dua - Subsist & Ala aka Klika/CZ o nějaký ten minimálek s electrem a kdo byl letos na Summer of Love a slyšel, tak musí souhlasit, že se bude opravdu na co těšit.  Dj Kaplick bude zase určitě zárukou kvalitního breakbeatového zážitku, už léta je totiž jedním z hlavních zástupců „breakařů“ u nás. Své kolegy zde doplní ještě další dvojička breakových djs – Zwooky & Halama, zástupci informačního serveru Sety.cz.
 
Takže to jest nabídka dalšího nadcházejícího CzechPointu, který, leč nedoznává významnějších změn, zase přináší něco málo nového, především pak ale to, co má za úkol už od samého počátku - spousty různorodé hudby na jednom místě, ryze český mejdan s příjemnou, domáčtější atmosférou, na kterém by si měl každý přijít na své! Před samotnou akcí budou opět připraveny tři warm upy, na kterých budou speciálně během těchto večerů k sehnání nejlevnější vstupenky za pouhých 80 korun, ale už teď si můžete začít rezervovat lístky za předprodejní cenu 100 korun, prozatím standardním způsobem formou emailové rezervace na www.nwp.cz, kde také najdete i další podstatné informace týkající se akce. Dalším zdrojem informací budou také webové stránky hlavních mediálních partnerů akce – www.techno.cz, www.poslouchej.net, www.drumandbass.cz a www.shadowbox.cz.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT VOL. 5

Pátek 2. 11. 2007
Vstup: Předprodej 100 Kč, na místě 150 Kč
Vystupují:
Rudeboy, Reverb vs. Mystif, Kyanid vs. Ark, P.no vs. Frock, Sayuz vs. Stantha, Home, Hyde, Vojtech, Unit, Wector, Slater, Searcher, Flundr, Cyrax, Lolla, Zbora, Subsist & Ala, Zwooky & Halama,
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika