iDj.cz: Nový web pro Djs

iDj.cz: Nový web pro Djs

10. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
DJové, producenti, MCs a další tvůrci elektronické hudby mají nový prostor pro prezentaci, komunikaci a výměnu informací. Také fandové elektronické muziky si rozhodně nepřijdou zkrátka. Pro všechny zmíněné byl spuštěn nový server idj.cz
Jedná se komunitní server, který umožňuje prezentovat umělcům svoji tvorbu, skladby jsou přehrávány přes komfortní flash player. Dále si můžou uživatelé v profilech nahrát svoje fotografie, DJsety, videa, diskutovat nebo komunikovat s přáteli pomocí vnitřní pošty. Ze sekce dates se automaticky generuje kalendář akcí atd.

Server je ve fázi beta verze a jak už to u webů 2.0 bývá, ještě chvíli bude. Průběžně jsou doplňovány další funkce a moduly. Již nyní ale server zaznamenal hlavně mezi DJ komunitou velký úspěch, databáze skladeb obsahuje cca 500 kusů a přes 800 odkazů na DJ sety.

Se serverem idj.cz dostali DJové možnost mezi sebou komunikovat ale také o sobě dát vědět, nemusí nyní pracně připravovat svoje vlastní stránky, vše je již na idj.cz připraveno, stačí zadat data a uživatel automaticky získává adresu www.idj.cz/jmeno_uzivatele.

Neváhejte a www.idj.cz vyzkoušejte, ať už jako uživatelé poslechem vaší oblíbené hudby nebo jako umělci na svoji prezentaci, komunikaci se spřízněnými tvůrci či fanoušky
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika